Pa, za razliku od Starfielda, barem skalira s više jezgri i dretvi kako bi i trebalo, neovisno o tome bio AMD ili Intel procesor. U tom slučaju uvijek je bolje ići na više jezgri. Dobar hladnjak i ventilacija su must have kod gamerskih kompova, pogotovo danas. Ne znam tko bi bio lud da se drži stock hladnjaka na bilo čemu malo jačem od današnjih CPU-a, s obzirom kakav je trend, čini mi se da nas polako guraju i prema vodenom hlađenju.

Ovisi kaj kupiš, moj ryzen 5700x troši ko upaljač na 100%, hladiš ga sa bilo čime nam max opterećenju.

U biti nisu trendovi loši ako ne gledaš samo Intel i i9

Ovo miriši na 30 sličica na konzolama.

Koliko bolja atmosfera i setting od vanile. A jebiga, odigrat cu

6 dana kasnije

doctorfreak koliko sam skuzio sutra dolazi 2.0 za core game, mozda joj dam priliku da i odigram kak spada

Pogledao sam Gamespotovu recenziju i kaže da mu je trebalo 30 sati da sve kompletira.

Odličan value s obzirom na cijenu.

I još main game dobio veliki upgrade.

Ništa…

Mislim da ću i ja u drugi prelazak.

chono

Znači ova scena sa ovom ženskom sa plavom kosom je nevjerojatna. Ja nisam mogao vjerovati da je sve ti ingame a ne render. Niti jedna igra ne može doći grafički gdje je Cyberpunk, zbilja se začudiš na momente.

StarFox_N Ali im nisu zabranili pricat o duzini expanzije , pogleda sam 2 reviewa i oboje su rekli da nesmu koristiti svoj gameplay ni pricat o duzini i sl. stvarima

btw. taman preordera 🦾