wooddiebone Meni je onaj Xbox lijep, ovo mi je ružno. Ne paše Cyberpunk estetika na taj oblik nikako.
prayer Ovo iz 2018 bi komotno mogla biti konzolaška verzija, baš su se jebeno potrudili oko upgrade-a grafike. Ajme a tek modovi...
fensisuperstar @prayer iskreno ne znam sto ce se desiti kad ovi sto rade gta 5 modove da lici skoro kao RL uhvate cpa. Znaci IRL ce biti downgrade naspram toga
chono7 Did you know that... each copy of #Cyberpunk2077 comes with digital content? The goodies include: 🎶 original score 🖼 art booklet 📕 Cyberpunk 2020 sourcebook 🖥️ wallpapers and a brand new addition: 💬 digital comic – Cyberpunk 2077: Your Voice!
chono7 Izbaceno pentranje po zidovima... Sluzbeni razlog je da se ne uklapa u dizajn, jer nije linearna igra i nije bilo moguce implementirati. Nesluzbeni, ja mislim da je ovo bio bugovit feature koji im je davao glavobolje i koji nisu mogli popeglat do kraja
wooddiebone A da si kupiš stolac koji je napravljen za sjedenje pred računalom, a ne u kokpitu bolida?
prayer Imam Titan, doduše moj je crni. Najbolja i najudobnija sjedalica u kojoj sam imao prilike do sada sjesti.
Zero weky Pljunuti Sarge iz Quakea 3, samo mu još fali cigara. Vjerojatno su fanovi starih naslova id-a.