na levelu 50 ovaj achievment za granatu sa detonate granade je skoro pa nemoguć ako te ne usere božja volja. otišao sam na sam jug mape gdje očito ne možeš proći preko granice
mala digresija: doslovno izađu besmrtni turreti čim proviriš koji imaju auto aim i infinite range - sa svojim superspeed jumpom sam prošao barem 500-600 metara u sekundi i samo kljukao full healove svake sekunde sa 10k armora (što znači minus 1000 dmga) da bi me turret skinuo prvo 10-20-30-40-50 % štete po metku da bi me sa nakon toga 1 shotao. sa time da nisam išao kroz priču dalje ne znam ako kasnije možeš otići dolje i neću si spoilati. htio sam onako iz gušta probati proći granicu ali ovo fakat kao da pokušaš odjebat iz bosne u njemačku bez papira.
uglavnom otišao ja dolje na jug. full flat armor setup i krenem ja rešetati i spawna se jedno 30 vojnika i krene pucati. Najjače od svega dobijam 1 dmg ali ima onaj super asshole koji 1 shota ali njega se lako sredi ako samo čagaš grenejdz. (btw sa 10k armora e frajer torperida u facu sa shotunom primaš 1 dmg, pukne kutija sa petardama dobiješ 1 shot, doslovno ti armor ne radi protiv explozija. a bome ni protiv melee udaraca). i pucamo se mi pucaju oni mene ubijam ja njih i vidiš jedno 15 njih stoji na najžešćem gaypileu (gaypile = kad se ekipa stacka jedan na drugoga). Ja krenem detonate granade i taman frajer ima blind granade. I matere mi udari blindi samo jedan dobije efekt. Od njih 15. bacim ja svoj brate ekipa vrišti ne vidi kurca.
i ponovio sam jedno 7 puta i shvatio da neće iči. Očito ili oni imaju šugave loše granate ili je RNG,