Donal Pozrav svima, da li netko zna zasto ne mogu mijenjati odjecu na svom V? Te zasto ne mogu " dozvati" svoj auto?
wooddiebone Donal Pozrav svima, da li netko zna zasto ne mogu mijenjati odjecu na svom V? Te zasto ne mogu " dozvati" svoj auto? Nisam siguran za odjeću, ali ako si u jednom određenom, ranom djelu igre, auto ti je nedostupan.
wooddiebone krpa Overture je najbolje stealth oružje u igri. Bar ja bolje nisam našao. Šteta kaj je tak rijedak. A main mi je Lizzie definitivno. Kaj to radi jadnim ljudima...
Donal wooddiebone bio mi je dostupan sad vise nije a ni odjecu ne mogu mijenjati od act 1, da ne spoilam
AbelKOsMos Meni zaglavilo ovo na ekranu. I sad mi tako stoji I dok igram igru (I ako se odnosi na meni/poruke itd) U toku igranja ne pravi probleme ali je uvek tu. Ucito sam par sejvova unazad (do sat vremena) i sad i tamo stoji 🙂 Nije strasno ali pomalo nervira.
Zero Veliki update se možebitno sprema za 21. prosinca, koji bi navodno trebao popraviti masu problema - https://wccftech.com/major-cyberpunk-2077-patch-december-21/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Wccftechcom+%28WCCFtech.com%29 Nadam se da ovo ne računaju kao božićni poklon.: p
AbelKOsMos Jel neko zna gde ima da se kupi fensi odeca, nako bas high fashion, kao sto su nosili neki likovi u trejlerima. Ja sve sto sam nasao do sad je nako "low life" 🙂 Nisam obisao sve prodavnice pa ako neko zna neku koja prodaje tako nesto nek javi.
fensisuperstar AbelKOsMos što si veći "rank" imat ćeš više itema za kupovinu. also neke prodavaonice ne prodaju odjeću već blueprint za craft.
AbelKOsMos fensisuperstar Znam za rank, ne mogu da se setim tacno na kojem sam nivou ali utukao sam nekih 40 sati. Ali I dalje nisam naisao na nesto sto je "visoka moda" . Moracu obici sve prodavnice.
fensisuperstar svaka čast ako ITKO od vas uspije napraviti "they won't go when i go" bez da mu se želudac okrene. @wooddiebone tebe ne računam. ti ćeš ga proći nećeš ni trepnut to je treći quest koji počinje sa: SINNERMAN questom