prayer Ovo je nevjerojatno, pogotovo jer nije cut scene ili renderirana scena već pravi pravcati gameplay. Zbilja tehničko dostignuće desetljeća!
chono7 znaci vise nema dosadnih tipicnih RPG dijaloga, doslovno mozes setati okolo, razgledavati i ujedno pricati sa likom! Imerzija!!
doktor1 Jedna pohvala za igrinu "pamet" Auto koji ukradem bit će uvijek gdje sam ga pustio bez obzira dali sam izašo iz igre i ponovno napravio load Jučer u sedam navečer sam parkiro onaj dole auto na trotoaru 😆
doktor1 Uključite da pokazuje NPCovce na mapi. Sa zelenima ima interkacije, prodaja, razgovori a čito sam i misije...
prayer doktor1 Ja sam upravo doživio neku prepirku na ulici gdje je jedan diler drugog pokušavao podkradati sa dialogom i svime. Tip dobio metak u glavu od ovog drugog a ja dobio njegov loot 😃
doktor1 Razmišljam prestat sa igranjem. Igra mi je vrhunska i nekako se nadam da bi zbilja kroz dva, tri mjseca mogla postat zaokruženiji proizvod. Neću raditi refund, ali mislim da će tada doživljaj biti još bolji... Ću vijeti...
wooddiebone weky Kaj nisu ljudi rekli da je po danu samo sunčano? Ja se iskreno ne sjećam jel padal kiša po danu kod mene. A sama scena, iako je glitch, ful dobro izgleda. Da mi se to dogodi u igri urlao bi.
AbelKOsMos Dosta puta kroz igru vas neko vozi kroz grad na put ka misiji ili slicno. Kad prodjete kroz sve ponudjene konverzacije, drzanjem dugmeta se moze preskociti ostatak "tihe" voznje. Oh kako to nikad necu uraditi. Samo okrenem kameru na desno i uzivam u voznji i okolisu. Sad bas polako idemo kroz grad....noc, kisa lije, muzika svira u pozadini....ja gledam kroz prozor. Jednostavno prelepo.