Završite taj prolog što prije.

Nema se smisla tamo zadržavati predugo.

Anyway, imam problema sa Epistrophy misijom, ako je netko došao do tog dijela, dosta je rano:

Ne mogu odraditi Epistrophy: Coastview dio.
Kada me taj taksi dovuće ispod onog nadvožnjaka di moram pobiti bandu, jednostavno me pokose ko da sam od papira.
Pobijem ih sve tamo i krenu se spawnati iza mene, dolaze od nikud, ako se probam strateški povući pa ih iz daleka skidat, obavezno tamo gdje pobjegnem je još 6-7 neprijatelja koji mi sa jednim hitom skidaju pola healtha, a ja njima point blank sa sačmaricom ne napravim ništa.

I još se bagra teleportira po mapi.

Koja je fora sa tim? Neprijatelji nemaju lubanjice iznad glava i quest danger je moderate.
Probao prebacit na Easy i ista stvar, ostanem malo duže živ, ali to je to.

doktor1

mislim da u jednom rpgu kak se ovaj reklamira mijenjanje izgleda lika nije nist wow, kriva igra frajeru nego bas suprotno

Meh, frajeru...
Ja bi rađe predefiniranog lika kao Sheparda ili Geralta naspram deset tisuća frizura i slično...

Ja sam si uzel ovog predefiniranog jer najbolje izgleda, ali sam mu stavil jadnu frizuru i hocu ju promjenit, to je to, i mislil sam sa se moze jebiga jer mi nije ovo prvi rpg

S obzirom na premisu igre, promjena izgleda lika po želji bi trebala biti dostupna na svakom špiglu.

Zato ja imam najbolju frizuru 😆

Pa realno @renda je u pravu ako ta opcija ne postoji. Cak i u trailerima stoji kako je izgled SVE u Night Cityu, a ako ovo ne postoji onda to nema smisla.
Mislim da je @doktor1 lijepo sazeo dosadasnja iskustva i trenutno stanje igre.
Osobno sam veci fan open worlda sa RPGom, nego kaosa u gta.

Pita je za one koji su dublje u igri znaci dalje od prologa, dal side misije imaju dugorocne ili kratkorocne(svejedno) poslijedice u prici ili na likove bilo V-a ili nekih side likova, dal ima neki side quest duzi od 4 minute jer jedino takve za sad imam i svi su vise manje ubij ove ubij one, jedino su one taxi misije osvjezenje iako su i one u principu zamaskirane

renda nakon prologuea dobiješ dulje sidequestove, tipa imas storyline za nekog side charactera te rješavaš dosta dugi side quest za njega

Cek, postoje ljudi koji su ocekivali GTA + COD od ove igre? U nijednom trenutku nisam tak nest pomislio za ovu igru, sta se desava s ljudima? 😃

Dobra suma igre, dajte malo i side contentu, bas sto renda pita to i mene zanima. Slobodno pod spoiler stavite. Witcher 3 razina side contenta ili ne?

RPG elementi i utjecaj razvoja na igru? Ima smisla ili brute force pobjeđuje? Koliko sam vidio/citao, malo su RPG elementi jos nebalansirani a loot pada kao kisa pa nije neki gust craftat kao recimo u Witcheru. Tamo sam obozavao skupit za novi set. Zanima me mjera u kojoj je to izvedeno ovdje.

foggy pa ako ides na gunfight build kao ja, onda mozes zaboraviti da ces nesto haknut kasnije ili odraditi stealth od pocetka do kraja misije. Naravno da ces to uz passive boostat i opremom.

Znaci ja sam presel prolog prije valjda 5 sati, ali se naravno zglitchalo i nikad mi naslov nije dosel🤣 bilo mi cudno pa provjeril na netu kad je gotov prolog, koma

Btw, koga buni kada u borbi dobije poruku Overheating i onda burn dmg...
        To su ove Codefreak budale koje treba onesposobit prije

chono7 To mi ne odgovara na pitanja na zalost 🙂 Taj dio mi je jasan, krenuo sam i ja u tom smjeru, ali kao digao sam bio intelect pa cu bit pametniji pištoljaš 😃

Zanima me bas ovo sto sam pitao, posebice oprema, voljam weaponse mnogo i volim kad imaju smisla.

foggy a to ne znam, jos sam na prologu. Jos uvijek mi je sve na razini dpsa i crit damagea

Savjet za onoga tko odmah želi biti stealthGUN killingMACHINE, (hahaha moj upravo izmišljeni naziv) jer ima masu perkova itd...
          Razviti Rio Bravo perk među prvima! Daje 30% na headshot. Te Desperado.

Ovo je početak igre, lvl 5 i oneshotam ih u ludaru, a igram na Hard

Naravno, bitan je i silencer jer ih ima mnogo...

V

Za sve vas PC igrace ovdje. Ako zelite dobiti veliki fps boost, onda stavite:

1. Cascaded shadow range na low
          2. Cascaded shadow resolution na low
          3. ako imate 4 core CPU, onda i NPC density na medium

Znači, ja sam krenuo iz početka jer sam nekako bzvze prvi put odigro prologue i mogu potvrditi da sada imam totalno drugačiji rasplet u jednom questu; prilikom jednog razgovora sam napravio nešto drugo naspram prvi put i dobio sam boss bitku gdje je prvi put nije bilo, nego sam dvojci samo prostjelio glavu.
            Ovo je slika; tu sam prvi put samo prošeto, a sada ne.