Morao sam doći na forum i oglasiti se. Dakle, ja sam jedan od onih koji je igru uzeo za PS4 slim, jedan od onih koji bi se trebao žaliti, ali moram priznati da, barem zasada, nakon nekoliko sati igre, nemam razloga.
Naravno da mi igra ne izgleda jednako dobro kao ekipi koja screenshotove pušta s PC-a ovdje, ali jebemu ne izgleda ni kao PS3 igra. Čak me to i najpozitivnije iznenadilo što sam dobio igru koja izgleda lijepo, iako prema natpisima to nisam trebao dobiti. Niti jedna faca se nije zamutila, niti jedna tekstura se nije učitavala mi pred očima, nisam vidio niti jedan pop-in/pop-out i ja u vizualnom smislu, pogotovo nakon isključenja motion blura i film graina, nisam vidio niti jedan problem i reći ću to, izgleda mi sasvim na razini rdr2, horizona, tlou2.
Probleme koje sam iskusio su sljedeći:
Bug da lik uđe u lift kroz zatvorena vrata
Da je jedan common protivnik iz bande bio besmrtan da bi nakon loada checkpointa ipak umro nakon 2 metka
Da mi se crashala igra u trenutku kad je ps prepoznao da je stigao novi patch.
Možda se to promijeni, možda se vratim pojesti svoje riječi, ali ne osjećam se prevareno, nisam doživio ništa gamebreaking, a igram jednu jako zanimljivu igru koja me overwhelmala da ne znam što da radim u njoj.
Na crasheve i navedene bugove se ne mogu žaliti, događa se, ispravit će se, ako već i nije, ali na dvije stvari ipak imam pritužbe. Jedna je jako mali broj npca na određenim područjima (i to je mislim čisto ps4 problem), dok je druga kontrola vožnja.
Sve u svemu, ne vidim razlog zašto bi sačekao i igrao išta drugo trenutno pored ovoga. Doima se kao monumentalna točka na vremenskoj lenti gaminga. Čak i na mom ps4 slimu.