Fico Šuška se 2077

taman da beta testeri odrade svoje da se elita moze igrati kako treba

• [deleted]

• Uređivano

doktor1 ja sam jos na 1.02 😁

GOG je 1.03 verzija.

1.04 update

[New] Addressed blurriness issues on PS4 and Xbox One S base models.

[New] Added a “risk of seizure” warning to the game.

Made several improvements to PC performance.
Optimized performance to improve framerates for RTX GPUs.
Improved framerate performance when driving.
Addressed various crashes on PlayStation 4 and PlayStation 5.
Fixed crashes on Xbox One/S.
Added Ray Tracing performance improvements.
Other minor fixes.
Download links for Cyberpunk 2077 update 1.04 will be available soon on PS4 and Xbox One.

Inače na gafu su uglavnom zadovoljni PS5 i XSX performansama i vizualima...

doktor1 Made several improvements to PC performance.

plsbegood
    plsbegood
    plsbegood

Improved ray tracing performance

Giphy - antonio banderas yes GIF

Ja cu ju uzeti kada pojeftini malo.. Nije mi sila, a isto tako, kada dodje i ps5 verzija igre 🙂

Nemoj više.
    Dođe mi da prekucam na master RTX 3080.

Ovo je igra kakvu smo očekivali godinama, koja maksimalno iskorištava dostupnu tehnologiju.

Sutra će mi frend donijeti igru, iako sam mislio da ga neću palit više, baš ću je instalirati na PS4 da vidim iz prve ruke na što to liči. To je base PS4 u pitanju. Baš sam mazohist.

Gameplay je baš zabavan, puno zabavniji gunplay od Deus Exa. Nema do onog gušta kad naletite na epic weapon i prostreljate svih pred sobom.

buz ajd stavi koju sliku ovdje da vidimo. Ako ces napravim posebnu temu "Cyberpunk screens"

Proba sam, ne ide ni na low postavkama (ne bi ni igra na low ali zanimalo me). Ništa, sad čekat koji patch pa možda napravi razliku, ali najvjerojatnije ništa od ovog za mene. To sam prije i očekiva na ovu konfiguraciju, onda mi je RDR 2 bija da nade. Jbg.

Sam ja jedini tu koji je odmah skrenuo s main questa i krenuo lunjati gradom? Čak ni do onog bara još nisam stigao a imam minimum 12 sati 😂

Ja imam 15 sati a još sam u prologu

Tu smo negdje, kad je prokleto zabavno otkrivati grad kutak po kutak. 😁

Igra netko na PS5?Kakva je situacija tamo?
      Predomisljam se dal uzet igru ili cekat.

• [deleted]

raskurotina ak ugasis sve postavke pod graphics i ugasis hdr izgleda ok i da se igrat ako te ne smetaju bugovi svako malo.

cujem da se dosta ekipe zali na crashanje, ja sam imao jedan do sada u 3 sata