Imam već nekakvih 7 sati u igri i presretan sam što sam uzeo ovaj monitor koji mi omogućuje G-sync pa igru doživljavam kao skroz dobro optimiziranu, plus stavio sam je na SSD, pa uz prekrasne vizuale imam i stvarno neočekivano brza učitavanja. U uvodnih sedam sati nisam primjetio nikakve bugove, osim stvarno dva tri nebitna clippinga koja sam primjetio. Igra u svim segmentima koji spadaju pod ovaj setting naprosto oduševljava i impresionira gotovo svake sekunde. Gluma ubija jednostavno, likovi su fantastični. Strašno mi je žao ekipe koja ne uživa u ovome kao što je od starta osigurano PC bagri, ali eto strpite se, jer vjerujem da će te biti jebeno oduševljeni kada riješe situaciju. Ja sam jako veliki fan Deus Ex-a, a Cyberpunk 2077 kao da je brat od Deusa koji sve što Exara radi, CP77 radi puno bolje. Setting je jednostavno nevjerojatan. Ja sam se nadao da će vožnju stvarno napraviti dobrom, no ovo je daleko bolje od mojih očekivanja, kao i napucavanje. Vjerujem da mi je ovo GOTY ove godine iako sam samo sedam sati u igri. Teksture u igri uz sve grafičke perverzije od vizuala su van pameti. Ono što je Crysis bio 2007.; mislim da je to Cyberpunk 2077 za narednu generaciju igara. Future proof igra u svakom smislu te riječi.