Danas smo na poslu testirali performanse i kojekakve opcije i DLSS dosta ružno izgleda, osobito na Auto postavci. Treba to isključiti i onda naći idealne postavke za fini frame rate.
Cyberpunk 2077
doctorfreak
Nemam pojma kolko sam ih dobil.
Ak ima viška, dajem za web narudžbe.
Provjerim pa javim.
fensisuperstar nemam 1440p monitor
bože isuse s kim ja pričam
Fico silence you troznamenkasti gtx!
pezant fps
- Uređivano
Razlike izmedu pojedinih dlss opcija?
nevermind...
Performance - 70%+ higher FPS, but a tiny bit worse perceptible quality than native
Balanced - ~40% higher FPS, and basically looks like native, maybe some things perceptibly worse but others better (like a bit better sharpness)
Quality - ~25% higher FPS, and some things perceptibly better than native, almost nothing perceptibly worse than native, and you'd have to take screenshots and pixel-peep
- Uređivano
foggy
Neznas ko je sandra dabo
Za mene si mrtav
Guglaj
fensisuperstar
1080p pa u kojoj ti godini igru igras 1994?
Fico Ae. 1080p u još malo 2021
Igram sa 1060 na nekom high/mid mixu u 1080p i još se dobro drži. Atmosfera je skroz dobra, exploranje ima onaj štih zadnja dva Deus Exa plus gritty lokacije kao u Observeru, čisto guštiranje. Combat je def bolji nego u ta dva Deus Exa, mesnat je i zadovoljavajuć. Tek sam na početku ali bit će ovo jako dobro, već vidim.
E da posto se dosta pisalo i pricalo o bugovima u igri,. evo mojeg iskustva.
Presao sam prvih 5-6 sati dva puta, isti path, iste misije, isti razgovori.
Iskreno nisam primetio puno sranja, imao sam jednu T pozu i jednu nesrecnu gospoju je progutao zid
Ustvari najgori bug mi je kad u photo modu uslikam sa tastaturom a koristim dzojstik...nekad zna da mi se desi da po izlazku iz photo moda ne reaguju kontrole za kretanje i ako rade u meniju....mora se izaci iz igre.
Isto tako ponekad kad uslikam sa dzojstikom...cela slika promeni osvetljenje, nekad mracnije, nekad krsa svetlo.
Naravno ovi bagovi su kerov kurac, apsolutno nista i nadam se da ce tako i ostati.
Opet ovo je moje licno iskustvo, kontam da ce biti svakakvihh sranja za svakog ponaosob.
- Uređivano
Ovi koji voze Mercedese si mogu priuštiti da se peru i mirišu, mi ostali ne možemo.