Cyberpunk 2077
Već vidim da ovo čudo prelazim više puta.
E ne idem više u ovu temu. Jebite se. <3
Grad je veći ili manji od Los Santosa iz GTA IV?
AbelKOsMos ova treća je ko iz Blade Runnera
Tzereen
Veruj mi podosta igra daje taj Blade Runner smek.
Bas ima momenata kada odise tom atmosferom.
daj koji vam je kurac 10 minuta čitam
uglavnom ultra 1080p na gtx 1070 45-50 a na medium je 60 zakucano ali je razlika fakat na prvu minimalna. probat cu se igrati mozda mogu i ultra 60 ako smanjim one neke reflectionse.
najjača stvar kad stavis big dick model i krenes brzo po meniju gdje ti se zoom ina i zoom auta ako dobro napravis pravit ćeš sitni helikopter dick move
Tuhy tuhy ak dodem popodne mogu uzet igru uz onih 30% i dobit steelbook? i narqvno tebi platiti kavu???
Jebeš PC i 60fpsa ako se igra na 1080p
Samo >= 1440
Nepalo ti napamet. Prvo meni.
Danas smo na poslu testirali performanse i kojekakve opcije i DLSS dosta ružno izgleda, osobito na Auto postavci. Treba to isključiti i onda naći idealne postavke za fini frame rate.
doctorfreak
Nemam pojma kolko sam ih dobil.
Ak ima viška, dajem za web narudžbe.
Provjerim pa javim.
fensisuperstar nemam 1440p monitor
bože isuse s kim ja pričam
Fico silence you troznamenkasti gtx!
pezant fps
- Uređivano
Razlike izmedu pojedinih dlss opcija?
nevermind...
Performance - 70%+ higher FPS, but a tiny bit worse perceptible quality than native
Balanced - ~40% higher FPS, and basically looks like native, maybe some things perceptibly worse but others better (like a bit better sharpness)
Quality - ~25% higher FPS, and some things perceptibly better than native, almost nothing perceptibly worse than native, and you'd have to take screenshots and pixel-peep