doktor1 Da... GOG, stoji na updating 0% EDIT: krenuo je i piše mi 27 GB!?!?!?!?!?!!?!?!? Svima na GOGu oko 200 MB. KOji kurac
Tuhy Malkice sam ljubomoran, ne bi me ni 5% začudilo da provučem karticu čim dođem danas na posal 😀 Al ima se što za igrat, pričekat ću. Uživajte ko god će igrat.
fensisuperstar @chono7 gotovo je ovo je 11 od 10 za mene ne moram ni igrati više ovo je savršeno gotovo done. AJ BOK GASI SERVERE OVO JE THE FUCKING SHIT [/spoiler]
hulahopka Inače ne ulazim u teme gdje se spominje igra jer ne želim nikakve potencijalne spojlere ali ne mogu izdržati danas da dođem s posla i upalim ovo čudo
doktor1 Ovo je prava next gen igra. Nije ni čudo šta prastari hardver nemože to gurat. Kada se vidi kako je sve fluidno i koliko je detalja u igri svima je jasno. Osim nekome tko če i dalje tvrditi da hardver star 7 godina to mora vući. Ryzen 3600 + 5700XT i na ultra FPS ide od 40 do 70. Odlična igra koja postavlja novi temelj za open world žanr
AbelKOsMos Znaci igrao Sam do 6 ujutro I uzivam al mi sve nije jasno zasto nece vise od 30fps pa jos na niskoj rezoluciji....I onda u 6 ujutro se setim da sam kompletno brisao graficke drajvere i da se verovatno sve vratilo na default. Promenio to u Nvidia panelu i sad leti ko prava na pravoj rezi. I tako mogao Sam nastaviti sa avanturom ali ja sam sve krenuo iz pocetka 🙂 Dobra igra za sad <3 Kakav cu na posao nem pojma.