Heat Kaže GamersNexus da verzija za recenzente ima DRM koji skrši performanse, a neće biti u release verziji.
AbelKOsMos Heat To su spomenuli jos neki, tako im je receno od strane CDPR. Dobice se koji fps ali bugovi ce ostati da se patchuju.
chono7 Cyberpunk 2077’s biggest achievement is Night City, the most fascinating city in videogame history so far.
Heat AbelKOsMos Dobro bugovi, samo vidio sam da jedva ide na low detaljima s gtx 1060 koja je preporučena.
Deadwalker Meni samo nije jasno kako je u preporučenim zahtjevima završila GTX 1060 kada očito ta grafička jedva gura igru. Opet će NVIDIA morati spašavati stvar s novim driverima.
chono7 Nvidia Mislim da malo naglite sa zakljuccima, samim time sto uopce ne znamo (bravo CDPR) koju verziju i koliko popeglanu dobijamo za 2 dana kao igraci. I samim time sto ne znamo sto su uopce ostali dobili za igranje.
Deadwalker chono7 bit će još do kraja tjedna 3 patcha po 50 GB 😆 Šalu na stranu, vjerujem da će nakon prvih patcheva i novih drivera, igra raditi mnogo bolje nego što piše u recenzijama.
Kikiller Izašla je lista trofeja, čuvajte se spojlera: https://www.exophase.com/game/cyberpunk-2077-psn/trophies/
Chaky Izuzetno cijenim CDPR i kod mene imaju kredita kol`ko hoce. Inace je ne bih prednarucio jos na proljece i to za PS4 (koji ce vjerojatno riknuti od muke). Ali ovo sranje s zabranom videa recenzenata do izlaska igre im stvarno nije trebalo. Jasno mi je da bi jos jedna odgoda rusila cijene dionica sto je suludost moderne ekonomije. Nesto kao kad pospani Trump bubne bezveze twitt iz kreveta i srusi nekom 10% vrijednosti dionica. Ne znam nista ni o tabletopu na kojem je bazirano. Doslovce idem grlom u jagode s Johnny Mnemonicom 😄
wooddiebone doktor1 Ne znaš koje su ovo postavke, tako da skakanje u zaključke nije preporučljivo. A ako je PS4, totalno očekivano.
fensisuperstar doktor1 ajmo slijedeća dva dana stavljati ingame slike u spoiler tag 🙂 osobno mi se spojla užitak koji ću imati.
prayer doktor1 Ovo je sa konzola, niti se može više očekivati. Iskreno ćudo da se igra uopće pokreče na last gen konzolama, isto kao što je bilo i sa TW3 na Nintendo Switch.
Fico fensisuperstar Čak bih to možda i produžio na barem tjedan dana od izlaska. Čisto za onaj početni gušt.
buz Ako vam smeta slika ničega onda bolje da ni ne ulazite u temu. Bez brige reportat ćemo sve nepodopštine.
fensisuperstar buz ako hoćete napravit ćemo 7dnevnu spoilerzonu temu za cyberpunk ako ne držite se spoiler tagova, inače će se tretirati kao i spoilanje TLOU2. 😃