Nisam ljubitelj igara iz prvoga lica, ako nisu cistokrvni fps,ali ovakvi detalji se moraju doziviti iz istoga!
Nisam ljubitelj ovakvoga settinga, ali ovo zbilja izgleda zanimljivo i obecavajuce te me podsjeca na psycho pass i akiru sto je dodatni plus.
Nisam ljubitelj rpg-ova u kojima sam kreiras lika, ali ovdje se to cini detaljno do bola, a sama cinjenica da ce odabir podataka o proslosti lika i jos nekih detalja imati znacaj za daljnje igranje, je dovoljno impresivno da im i to oprostim.
Nisam ljubitelj ala GTA igara, ali ovo je valjda jedina igra koja bi mogla biti i bolja na mnogim poljima od spomenutih, a sama cinjenica da nije debilno americko izrugivanje i pretjerivanje kakav je gtaV, vec ozbiljna igra sa ocito razradjenim loreom, je za mene vec sad bolje od zadnja dva gta, just cause, saints row i njima slicnim...
Nisam ljubitelj overhajpanih igara, ali ne vidim kako bi ovo uopce moglo podbaciti?!
Da ne bude bas sve dobro, neka mi netko odgovori zasto bas svaka jebena igra danas mora imati ili jebeni slow motion/bullet time ili/i quick time sekvence. Dokurcili su i bogu i vragu sa tim debilizmom!