emilijo Od pet God of War igara, koliko ih je SIE Santa Monica kreirala, čak četiri imaju metascore 90+.
emilijo Gran Turismo 1 (metascore 96) i Gran Turismo 3 (metascore 95) su i dan danas najbolje ocjenjene racing igre svih vremena!
pravednik TLOU 2 tema: @svi -metacritic nije relevantan -user score nevalja -treba regulirati ocjene @emilijo prema forumu 🖕😝🤗
emilijo Od posljednjih sedam igara od Naughty Doga čak šest imaju metascore 90+ Uncharted 2: Among Thieves (2009) - 96 Uncharted 3: Drake's Deception (2011) - 92 The Last of Us (2013) - 95 The Last of Us Remastered (2014) - 95 Uncharted 4: A Thief's End (2016) - 93 Uncharted: The Lost Legacy (2017) - 84 The Last of Us Part II (2020) - 94 Da li postoji bolji developer na svijetu od Naughty Doga?
pravednik Pa ne postoji! Predlažem uvođenje naughty dog studija u hrvatske udžbenike za iduću godinu. Živio!
emilijo PlayStation 4 (konzolaške) ekskluzive u 2020: Persona 5 Royal - 95 The Last of Us Part II - 93 Dreams - 89 Final Fantasy VII Remake - 88 Nioh 2 - 85 Ghost of Tsushima - 84 MLB The Show 20 - 83 Fall Guys: Ultimate Knockout - 81 Marvel's Iron Man VR - 73 Predator: Hunting Grounds - 56 Marvel's Spider-Man: Miles Morales - ? Sackboy: A Big Adventure - ? Mišljenja?
emilijo I usprkos svim tim igrama, u prvoj godini PlayStationa 5 nas čeka: Ratchet & Clank: Rift Apart Demon's Souls Gran Turismo 7 Returnal Destruction All Stars Astro's Playroom God of War: Ragnarok
wooddiebone Stavio si Miles Moralesa u PS4 ekskluzivu, a izlazi na PS5. S druge strane, nabrojao si za PS5 hrpu igara kihe izlaze za PS4. Više ni ti nisi kaj si bio. 🙁
wooddiebone emilijo Demon's Souls - leakao PS4 cover i sve, praktički potvrđen PS4 naslov Gran Turismo 7 - PS5 će nuditi 8K sa 240 FPSa, praktički potvrđen PS4 naslov ... God of War: Ragnarok - Najava Ragnaroka je u PS4 temi od prošle godine, velika vjerojatnost da će stići na PS4, ali ovo je jedina najavljena igra koja zapravo može drajvati prodaju PS5 tako da ovo potencijalno nebude na PS4. S tim da sam 100% siguran da se igra razvija za PS4, samo će Sony potencijalno otkazati tu verziju u korist PS5.
DarkPunisher wooddiebone Vecina govori za ps4 cover da je fake. Igra izgleda next gen i sumnjam da ce doc na ps4. Gran Turismo koliko se sjecam zadnje sam citao dynamic 4k ciljanih 60fpsa. GoW...nadam se da nece iskreno. Za Horizon je vec predebilno.
wooddiebone DarkPunisher dynamic 4k ciljanih 60fpsa Kažu u PD da ciljaju na 240 FPSa, ali 8K vrlo vjerojatno nije realno. U svakom slučaju, vrlo je izgledno da će izaći na PS4. Bumo vidli. Ja znam da ga ne uzimam bar do Spider-man 2.
emilijo Naughty Dog je dosada imao osam 90+ igara. 343industries, Turn 10, The Coalition i Playground Games ZAJEDNO imaju šest 90+ igara. Mišljenja?
Fico emilijo Mišljenja? Mislim da Naughty Dog ima do sada osam 90+ igara, dok 343Industries, Turn10, The Coalition i Playground Games zajedno imaju šest 90+ igara. Također mislim da ćeš ići na hlađenje ako nastaviš s ovakvim trolanjem i provociranjem jer si prozirniji od stakla sa svojim namjerama.