Neznam zašto se sad Zelda spominje ovdje, iako se tome ne čudim previše jer sam sličnu raspravu vidio na ostalim forumima, uglavnom na onima gdje postoje ljudi koji ne mogu pojmiti da je nešto vrhunsko izašlo za konzolu na kojoj ne piše Sony.
Jim Sterling je budaletina. Ne kažem to zato jer je igri dao ocjenu 7/10 - siguran sam da je odmah znao da će izazvati šitstorm, što se i desilo, te da mu je to i bio cilj - već zbog općenitog stava prema Nintendu. Ne gledam njegove videe, ali znam da tu kompaniju hejta iz dna duše i da je rekao kako Nintendove igre treba piratizirati, a to sve zbog Nintendove youtube politike. Jadan Youtuber. (Otkad je to posao?)
Je li uopće dokazano da su butthurtani fanboji srušili njegov sajt?
Imaš ti na netu i ovakve videe
https://www.youtube.com/watch?v=28RXInH097M
koji su očita zajebancija, ali istina je (što se ovdje i spominje) da su neki igri namjerno dali nulu samo da ukupan skor bude što niži.
Pljuvati po drugoj igri samo zato jer netko ne voli ovu koju ti voliš je najniži oblik rasprave, ako se to može nazvati raspravom. Ovime NE prozivam kolegu vipera koji je stavio video o Jimu, iako se možda tako može iščitati iz mog posta, već govorim općenito. Jedan dan su bitne ocjene na meti, drugi dan prodaja, treći dan samo user score... Pusti to više, igraj ako ti se igra, ako ne nemoj. Ja ću ju odigrati kad-tad i sigurno neću komentirati priču ili neke druge elemente igre kopirajući pritom tuđe recenzije, ali ako ću staviti pokoji gif sa bugom ili čime već, jebiga, desit će se. Jer ako išta mrzim, osim lažljivaca, jest imati konverzaciju sa osobom koja ima stav ''ne razumijem kako ovo nije svima super''.
Fuck.
Nemojte mi zamjeriti na ovome, imam neku gadnu glavobolju zadnjih sat-dva; moram se ispucati negdje.