Enivej, vidim da su ljudi zadovoljni performansama na PCu. Lik sa 960M kaže da vrti na kombinaciji high/mid/low na svom laptopu skroz ugodno.
Jedva čekam hejtere kad popljuju igru nakon kaj probaju kad izađe, a privatno otvaraju bolovanja i godišnje odmore da ju igraju.
Antkiller1 ti igraš early access na pcu sa nabrijanom 970 pa reci svoje mišljenje..
Graphics settings

Evo, igram na solidnom hardwareu i igra ima UZASNO inconsistent framerate. Nazalost nisam tweakal puno settingse jer igra ima onaj no man's sky sindrom da se mora restartati kod svake promjene. Jedna stvar koju sam primjetil je da Vsync ima neke cudne probleme, igra se randomly cappa na 30 na par sekundi ponekad tak da mi je lakse trpiti screen tearing od toga. Ostavljam u spoiler tagu par screenshota da potvrdim da igra ne izgleda na hgh ko oni xbox one streamovi prije par dana (i naravno da postoji kompresija, izgleda malo losije nego ingame)

Sama radnja i prica dosad je absolutno uzasna pri cemu ne pomazu animacije lica koje me, ak nist drugo, nasmiju svako malo. Necu ici u detalje da avoidam spoilere mada su vec sve rekli u trailerima
Igram igru na hardcore difficultyu i zasad nije bilo nikakvih problema, igra pati od onog problema da je AI absolutno braindead ali mogu progutati 12ak headshota sa assault rifleom prije nego padnu ili te skakljaju do smrti.
Character creator je uzas. period.
Multiplayer je meh, enemyji su uzasno bullet spongy (naravno, vise nego u SPu) i nakon 6. wavea rade JAKO puno damagea kaj je problem ako igra ima broken cover system koji radi 50% vremena. neznam kak ne uce na svojim i tudjim pogreskama, "smart cover" system NIKAD ne radi kak spada. Takodjer mi je MP match bil poprilicno laggy ali, kolko ja znam, igra je P2P tak da je to bilo vjerojatno do hosta.
...i naravno imaju onaj iritantni "garrison mission"/war table sistem ko inquisition i sve moderne igre. svidja mi se da neke misije imaju opciju izmedju "send troops" ili "play in coop" ali i dalje je glupo da misije traju po 2h i timer tece samo ako si ingame
Nije kraj svijeta, igra nije uzasna ali je daleko od remek dijela. Ovo je prva bioware igra koja me ne vuce nazad nakon kaj ju ugasim al mozda je stvarno samo slucaj loseg opening openinga. imam jos 7 sati accessa i nadam se da bude bolje
Ako nekoga zanimaju pojedini detalji slobodno pitajte, avoidao sam spoilere i manje bitne stvari da post ne ispadne jos duzi i da slucajno ne spoilam neke stvari