Probao sam sada Xcloud na laptopu preko Firefoxa pošto ima ultimate. Prvo sam normalno išao upaliti Forzu 5 i za moje iznenađenje igra se bootala jednako brzo kao na PC. Gameplay je bio dosta dobar sa skroz malo artifakta stime da sam ih ja uspio primjetiti što ne znači da ih nema jer se igram na 15.6", ono što se primetilo je input lag koji nije bio niti malo gori nego onaj kojeg imaš kada recimo upališ Steam stream sa PC-a na TV, ali mi je u oko upalo i nisam se mogao nikako toga otresti pogotovo jer se radi o racing igri. Sljedeće sam isprobao High on Life koji mi je radio daleko bolje što se tiče input laga, vrlo prihavtljivo i jako igrivo. Ovdje sam imao puno čišću sliku sa gotovo ni malo artifakta. Zadnja igra koju sam probao je bila Halo Infinite čisto da vidim da li će mi prenjeti Steam save što nažalost nije, no zato se igra dosta dobro vrtila sa jednakim input lagom kao i kod High on Life.
Stalno spominjem taj input lag jer je on najveća mana stremanja, no moram napomenuti da se igram sa Xbox Controllerom koji je spojen preko BT a ne preko Wi-Fi adaptera i također imam mobilni internet preko kojeg radim Hotpsot brzine nekih 80 down i 30-40 up, ali mi je zato ping žali bože. Sa žićanom konekcijom dobre brzine (optika) ili sa 5G ovo radi gotovo pa jednako dobro kao i na konzoli.