Opa! Izgleda da dolaze refundovi na XBL Marketplace i Windows store. Lijepo.
Ovo se traži ;) još samo da o PSN ovo uvede tako da sve važne platforme imaju ovu opciju.
https://www.gamespot.com/articles/microsoft-to-offer-refunds-on-digital-xbox-one-and/1100-6449320/?ftag=GSS-05-10aaa0b

According to a second image, games are "eligible for self-service refunds within 14 days of purchase if you have less than 2 hours of play time across all accounts." However, "DLC, season passes, and add-ons are not eligible for self-service refunds."

Pošteno.

Dobra vijest.

Poslano sa Galaxy S7

Sony ce takve stvari uvesti vjerovatno negdje oko PS6. Xbox se stvarno trudi sad, nadam se da ce to potaknuti Sony da ne sjedi na guzici.

2 mjeseci kasnije

Je li iko uspio da pokupi ovaj AC III koji je free uz gold ? Pokusavao sam ali nema sanse da ga skinem

Je li iko uspio da pokupi ovaj AC III koji je free uz gold ? Pokusavao sam ali nema sanse da ga skinem
Ima stvari koje ne mozes skinuti uz gold jer zivimo u pripizdini gdje XBONE nije sluzbeno podrzan.

X360 igre su regijski zakljucane, ali mozes svaku skinit sa vpn-om.
Za pocetak, skini prosirenje anonymox za svoj preglednik (ako ga ima, na chrome-u ima)

Izaberi regiju (ja koristim UK) u prosirenju i kupis igru preko microsoft storea. Svaku X360 igru sam na taj nacin kupio pa i AC 3.

Poslano sa Galaxy S7

19 dana kasnije

Koji jad za srpanj:

https://youtu.be/KIDQYVBsqPI

X360 igre su regijski zakljucane, ali mozes svaku skinit sa vpn-om.
Za pocetak, skini prosirenje anonymox za svoj preglednik (ako ga ima, na chrome-u ima)

Izaberi regiju (ja koristim UK) u prosirenju i kupis igru preko microsoft storea. Svaku X360 igru sam na taj nacin kupio pa i AC 3.

Poslano sa Galaxy S7
Još od izlaska Gears 4 imam kodove za sve prethodne igre.
Gears 2 i Judgement normalno su se redeemali, no Gears 3 i 1 nema šanse.
Uredno ih prepozna ali uvek baci neki error, većinom "something went wrong" i niš od aktivacije.

Na forumima piše da su te dvije zaključane na us regiju i da su ih neki uspeli skinuti uz pomoć Tunnelbear apka.
Meni nikak ne uspijeva, kak uopće napraviti us račun - to je kao prvi korak i onda se uz pomoć programa prebaci na us i skine na taj acc.

Šteta bi bilo da ostanu samo slova i brojke na papiru.

6 mjeseci kasnije

Jesam li ja nešto krivo shvatio ili Xbox One nema opciju da se konzola sama updatea kada izađe update i to dok je ugašena? Sad sam je upalio nakon mjesec dva u odmah me za dobrodošlicu počastila updateom od 3.5GB.

8 dana kasnije

Odlične vijesti  :

https://www.bug.hr/softver/kodi-xbmc-se-nakon-sedam-godina-vratio-na-xbox-one-2097

mjesec kasnije
2 mjeseci kasnije
24 dana kasnije
5 dana kasnije

Pitanjce, kupio xbox one rabljeni i uzeo Live gold pretplatu.
E sad igre sam skinuo no one mi se ne pojave u Ready to Download listi vec mi pokazuje njegove stare(s njegovog xbox accounta)

Bio malo zujao po googlu no rijesnja nisu upalila zasad

Ako si skinuo onda su pod games, ready to download su one koje možeš skinuti a nisi. I zašto nisi kupio box od mene?

Ako si skinuo onda su pod games, ready to download su one koje možeš skinuti a nisi. I zašto nisi kupio box od mene?
Uzeo prije nego sam tvoj vidio XD

10 mjeseci kasnije

Gold 2 mjeseca 2 funte, navalite.

Gold 2 mjeseca 2 funte, navalite.
Da li je stackabilno to ili samo one buy?

Mislim da je samo za nove pretplatnike,dakle ne dodaje se tvojoj postojećoj pretplati.

Mislim da je samo za nove pretplatnike,dakle ne dodaje se tvojoj postojećoj pretplati.
A ako mi je istekla? Dakle ne mogu kupiti jedni deset puta po £2 lol. Šteta.