ovaj xbox one je najvece govno koje sam imao, stalno neki problemi. uzeo na dva tjedna onaj game pass i pokusavam igrati saints row 4 i treba mi doslovno 20min svaki dan da udjem u igru jer kao nisam online a zapravo jesam. pali konzolu, odlogiraj se i tako 30 puta dok ne udje. lijepo ja presao saints row pa rekoh ajmo sada na gears of war 2, bas mi se igra ta igra s obzirom da mi se jedinica ljetos bas dopala.

kurcina, ne ide, probam drugu x360 igru ista stvar. prvo pokrenem igru dodje onaj x360 screen i poslije svaki puta zapne na drugom gdje pregledava neke x360 informacije. traka se jednostavno ne mrda. odem na internet, vidim dosta ljudi ima isti problem, ljudi savjetuju da vratim konzolu na tvornicke postave. ok, napravim ja to i gle cuda ne zapinje vise na drugom screenu vec sada na jebenom prvom ostane xbox 360 znak jedno 5 minuta prije nego se konzola vrati u meni.

jel ima netko slican problem? neznam, vise sto da radim od muke...

Garrus_V jel' to onaj X1 što su ti "popravili"?

Garrus_V jel' to onaj X1 što su ti "popravili"?

"popravljeni" je vracen microsoftu onda, bilo je to natezanje ali naposlijetku sam ipak dobio novu ispravnu konzolu koja se moze upaliti. Ma neznam je li ovo do konzole jer sad sam skinuo jos jednu gamepass igru i radi, igra na disku radi, ali cim je igra za x360, igra se smrzne na pocetnom screenu i nakon par minuta se vrati u xbox one izbornik.

Taman skinuo geow2, kameo, nuts and bolts i perfect dark zero. S obzirom da xbox one nema apsolutno ni jednu zanimljivu najavljenu ekskluzivu(sea of thieves izgleda dosadno), ne vidim svrhu te konzole ako ne mogu igrati ni X360 igre na njoj. multiplatforme bi eventualno mogao ali mislim da cu to ipak kao i sav normalan narod igrati na ps4 kad vec imam izbor.

ali mislim da cu to ipak kao i sav normalan narod igrati na ps4 kad vec imam izbor.
I eto čovjek kaže istinu o Xboxu

Moj je isto uzasno spor, neovisno o power postavkama, i isto me jebe da nisam onlne, a jesam, razocaran sa konzolom skroz, iskreno ne znam zakaj ju jos imam.

Moj je isto uzasno spor, neovisno o power postavkama, i isto me jebe da nisam onlne, a jesam, razocaran sa konzolom skroz, iskreno ne znam zakaj ju jos imam.
Zato jer :

Nemam tih problema, jedino mi browser otvara stranice bez da kkiknem na njih.

Imam osjecaj da je konzola sa svakim updateom blesavija i cudnija. Jos kad uzmes u obzir da se nemas cemu nadati u skorije vrijeme sto se tice ekskluziva onda se stvarno zapitam koji ce mi jos kurac kad svaku stvar koju xbox radi, playstation radi puno bolje ali doslovno svaku. Nije ovo neko fenboj izdrkavanje, ali jebote neke osnovne stvari ne rade kako treba ili rade tri puta losije nego kod konkurencije.

Sad stvarno nemam mira zelim odigrati jos tih par x360 igara i jednostavno mi se ne kupuje jos jedna konzola i igre za nju kad bi fakticki to preko gamepassa sve mogao rjesiti za 10€. Kvaka je u tome sto to sranje kod mnogih ukljucujuci mene nece da radi kako treba.

Takodjer sam frustriran jer imam 3 tjedna godisnjeg u hrvatskoj i bas mi se igraju igrice, plejku nisam ponio sa sobom(debil) i sad se natezem svaki dan s ovim govnom microsoftovim.

Dvojica smo ustanovili dns da je Microsoft govno. Realno ne znam ikoga tko je rekao da bi imao prije novi Box umjesto plejke. Osim Forze Horizon 3 (koja se može igrati i na PC) nema nikakve ekskluzivne koja bi prodala konzolu. Sama glupost oko multimedijalnog centra mi je nepotrebna jer želim da gaming konzola bude to što joj i ime govori. Čak me boli briga hoće li i blu-ray filmove i DVDove te audio cd-ove moći pokretati. Jedini feature koji mi se svidja je taj backward, ali ako i to ne radi kako treba, kao što kažeš, onda stvarno ne vidim razlog posjedovanja te konzole. Jednostavno je playstation isplativija investicija. I to mislim na normalnu verziju, a ne ove pro gluposti. Imaš većinom bolje performanse u multiplatform igrama, imaš bolje ekskluzive. I to sve za prihvatljivu cijenu. Kontroler je takodjer konačno kvalitetan, a ima i skupljih verzija koje su još kvalitetnije. No ko baš voli Microsoft i njihovu kutiju, neka izvoli.

@Garrus_V

Isprobao sam ja taj Game Pass, sve mi je (začudo) uredno radilo, x360 igre također.

Ja taj Xbox najviše palim zbog Netflixa i blu-ray filmova. I ok mi je za Forzu jer mi se  neda to igrati na kompu. U protivnom bi konzola samo prašinu skupljala.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

10 dana kasnije

https://www.theverge.com/platform/amp/2017/10/16/16481340/microsoft-xbox-one-fall-dashboard-update

Eo novi "veliki" update za X1, faster dashboard u fokusu.

3 mjeseci kasnije

Decki jel mogu xbox one kontroler spojit s pc-om s bilo kojim micro usb kablom?

Decki jel mogu xbox one kontroler spojit s pc-om s bilo kojim micro usb kablom?
Yup. Starije X1 controllere možeš ili žično igrat ili preko USB donglea, dok nove X1 controllere možeš preko bluetootha.

Znaci od mobitela bi trebao bit ok?hvala icek,bezicno mi neodgovara,imam previse armature po zidovima i problema s svim vrstama signala
Icek™ shophoslab je u rijeci?znači i skladište web shopa?jel znaš možda?

danex83 Sophos je promijenio vlasnika, tj voditelj riječkog dućana je postao vlasnik. Ali mislim da je webshop od starog vlasnika i da je skladište i dalje na Jarunu. Makar je tako bilo prošle godine.

8 dana kasnije

dobio sam gamepad,lb i rb tipke su u najmanju ruku smiješne..oče se to išta "razradit" ili će se prije raspast?

Pa ne bi se trebao raspasti, dosta je solidno napravljen. Navikneš se s vremenom, i meni je malo čudan bio što se trigera tiče dok su mi bumper tipke ok.

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk

9 dana kasnije

microsoft je u potpunosti pobudalio, sada daju day one sea of thieves, state of decay 2 i crackdown 3 na xbox game pass!!!

steta samo sto mi sea of thieves ne izgleda ni malo zanimljivo, ove druge cak i da ali neznam imam li dovoljno vremena da predjem prijasnje nastavke :(

Uopce vise ne vjeruju u svoje ekskluzive, toliko im malo znace da ce radje ici na brzu zaradu na gamepass nego bas radit bomba ekskluzive.

Play anywhere s PC im je vec bio los potez ali ovo...

Uopce vise ne vjeruju u svoje ekskluzive, toliko im malo znace da ce radje ici na brzu zaradu na gamepass nego bas radit bomba ekskluzive.

Play anywhere s PC im je vec bio los potez ali ovo...
Ma neznam sta bih ti rekao. Mozda i bolje ovako, barem mogu reci da su te igrice dali gotovo djabe. Mislim realno line up za 2018 sa crackdownom, state of decayom i sea of thievesom im je pomalo razocaravajuci s obzirom da ni 2017 nisu briljirali. Neznam, bez uvrede ikome ali meni to sve izgleda smijesno naspram god of wara, spidermana, days gonea i shadow of the colossusa.