Bogami. Xbon One S izgleda odlično. Ovo je stvarno kic.
Poslano s mobilnog telefona S7
Xbox One
hahah ja mislio sprdnja neka. Izgleda ko toster.
A mislim izgleda ko neka igračka. Fale mu male gume da ga možeš vrtiti po tv stalku.
Rula isusa.
Ponosni vlasnik novog XBOX One Slim 500 gb. Konzola je prekrasna i ful tiha, uživo izgleda puno ljepše nego preko slika. Čini se baš kao kvalitetni komad hardwera. Nisam ni primjetio da se zagrijava.
1. Postoji li share tipka kao na PS4?
2. Da li se mogu skidati update-i dok je konzola ugašena (sleep mode)?
3. Kako funkcionira kupnja preko Live-a? Stavio sam da sam iz UK, prihvaća karticu ili se moraju kupiti bonovi?
1. Da. Ona lijeva mala okrugla. Ili stisni 2 puta brzo ono središnje Xbox dugme i stisni Y.
2. Da. Odeš u settings i uključis "Instant mod".
3. Bonovi jos uvijek.
Poslano s mobilnog telefona S7
Cestitam na kupnji, i ja bi jednog takvog. Definitivno najsexy konzola danasnjice. Sto se tice bonova i igara preporucam G2A, dok sam imao Xbox stvarno se jeftino tamo dalo kupovati.
Što se tiče točke 3, mislim da se može izravno kupovati na Storeu ako imaš PayPal.
Iako nisam iskreno testirao još.
Što se tiče točke 3, mislim da se može izravno kupovati na Storeu ako imaš PayPal.Vise ne, niti sa PayPal-om ako nisi iz UK, prije se moglo, cak sam kupovao i samo sa karticom bez PP, i to do prije dva mijeseca. Sada su to sve postrozili.
Iako nisam iskreno testirao još.
U stvari ne znam, barem je kod mene tako, priije je sve sljakalo bez problema do onog predzadnjeg updatea.
Hmm, jedino ako sada provjeravaju swift kod, inače je bila dovoljna fake UK adresa.
Inače mi baš nema smisla da ograničavaju ljude u potrošnji na igre jer nije baš da nešto dobivaju s time. Jesi dobio nekakav specifičan error?
Thanks svima. I još jedno pitanje.
Vidim da nije isto ko na X360 kad se želi izgasiti igra. Ako jednom stisnem home tipku prebaci me na dashbord, ako držim dugo pojave mi se dvije opcije da isključim konzolu ili đojstik.
EDIT: skužio
Ima kaj za igrat ove godine uopce na xboxu? Scalebound koji sam jedva cekal je otkazan i bas sad gledal i nist me ne zanima kaj izlazi, zal mi je da mi skuplja prasinu konzola :/
Bas prava ekskluziva? nema jos nis najavljeno, a od xbox & win 10 imas sea of thieves, halo wars 2, forza bi mogla krajem godine.
Ma to me bas i ne zanima, ajd jos imam gearse 4 za proc i Alan Wakea dovrsit i to je to, steta da nemaju jake ekskluzive, nove ip-ove i opcenito je losa ponuda, nadam se da bude par iznenadjenja ove godine jer ih konkurencija rastura.
Istina.
Baš gledao danas neki Gamespot video za Xbone ekskluzive i pored Halo Warsa 2 (ljubitelj strategija), ne vidim ništa značajno za ovu godinu. Trebaju se ozbiljno pozabaviti time ako misle u većoj mjeri pojačati prodaju konzole.
Mozda cuvaju igre za e3 tj scorpio. Ako misle izdat scorpio bez ekskluziva ne moraju se ni trudit. Ako vec ides na high multiplatform performanse onda odi na PC a ne ovaj zatvoren brendiran xbox pc.
Vidjet ćemo, iako sam skeptičan. Spencer je nešto pričao da planiraju ekskluzive za Xbox i PC posebno, no vjerojatno ćemo (opet) dobiti još jednu Forzu (ne bunim se doduše, rula serijal) i nešto od Haloa.
Ja sam kupio konzolu radi izašlih igara i ne računam s nekim ekskluzivama, šta dođe dođe. Ako Scorpio bude skup, a teško da neće biti, možda stvarno bolje složiti kantu za tu lovu.