Developer: Insomniac Games
Publisher: Microsoft Studios
Engine: INSOME
Platforma: Xbox One
Žanr: TPS
Online: coop

https://www.youtube.com/watch?v=W5ddpEO1CK4

2 mjeseci kasnije

Za one koju su je igrali, jel valja ova igra baš toliko? Svi je hvale pa je valjda vrijedna kupovine...

Za one koju su je igrali, jel valja ova igra baš toliko? Svi je hvale pa je valjda vrijedna kupovine...
fantasticna je igra  :)

Ajde neka je. Naručio je danas pa ćemo vidjet kad dođe.

godina kasnije

Insomniac Games would love to bring Sunset Overdrive to the PC

Back in June, we informed you about a rumour suggesting that Sunset Overdrive was coming to the PC. And two days ago, Insomniac Games claimed that it would love to bring Sunset Overdrive to the PC. The catch here is that, according to the development team, Microsoft has the final say so it’s really up to them.

When fans asked Insomniac Games whether it would bring Sunset Overdrive to the PC, the development team replied that it would love to bring it, though the ball is in Xbox’s court on it.

“We’d love it if it could happen but ball is in Xbox’s court on it.”

“We’d love for it to come to PC, though it’s up to Xbox on that one.”

This obviously does not surprise us. In June, NeoGAF’s industry insider ‘Enter the Dragon Punch’ claimed that Sunset Overdrive was indeed coming to the PC.

Microsoft has not commented yet on this, but we’ll be sure to update the story once it does!

http://www.dsogaming.com/news/insomniac-games-would-love-to-bring-sunset-overdrive-to-the-pc/

Bilo bi super da Sunset portaju na PC, jedna od rijetkih Xbpx One ekskluziva koje mi izgledaju jako zanimljivo.

Još malo i Xbox neće trebati svoj podforum

Šalu na stranu, sumnjam da MS ne bi želio vidjeti igru za Windows 10 PC-eve, pitanje je samo je li im se isplati ta investicija. Nekako sumnjam nažalost.

Sumnjam i ja iako je riječ o odličnom  naslovu. Prva igra koju sam na Xoneu do kraja presao. Zabavno i igrivo s odličnim oružjima.

Poslano s mobilnog telefona S7

Još malo i Xbox neće trebati svoj podforum

Šalu na stranu, sumnjam da MS ne bi želio vidjeti igru za Windows 10 PC-eve, pitanje je samo je li im se isplati ta investicija. Nekako sumnjam nažalost.
Sunset Overdrive bi mogao ic na Steam odma jer ta igra nije MS-ov IP.

20 dana kasnije

Nakon malo više od dva sata igranja, Sunset Overdrive mi je jedna od najboljih igara ove generacije. Insomniac se opet pokazao kao vrhunski developer skidam kapu.

+ Igrivost je zarazna i sve teče ko po loju
+ Humor je odličan ono pišanje sve u 16
+ Oružja su priča za sebe. Ništa manje se i ne očekuje kad je Insomniac u pitanju
+ Grafika je sasvim okej za 2014 (nije na razini Ratcheta ofc)
+ Soundtrack pogođen točno u sridu. Dodatno podiže atmosferu i kako ti više pucaš-skačeš-ubijaš to je mjuza još luđa
+ Likovi su zakon i fora mi je šta glavni lik ima glas al ti sam biraš kako će izgledati
+ Priča ok niš special al za takvu igru nije ni previše potrebna
+ Easter eggova ima brdo i sprdaju se na sve živo
+ Igra uopće nije lagana, ako se ne pazi lako se pogine
+ Osim glavnih misija ima puno side-čelinđa-skupljanja
+ Ima ful puno odjeće za birati

Umro sam tri puta do sad i fora mi je na koji se način vratiš. Prvi put sam se izlego iz jaja, drugi put su me beštije izbacile iz kombija i treći put sam iz zemlje izašao sa onom bušilicom(Girsi)

Stvarno se nadam da će izaći nastavak kad tad. Bila bi šteta da ne izađe jer je Sunset Overdrive odličan IP!

Ne znam zašto stalno odgađam igranje ovog čudesa :(

+ Grafika je sasvim okej za 2014 (nije na razini Ratcheta ofc)
amen to that brother :) slazem se i s ostalim sto si rekao ali ovo mi je bas upalo u oci

Ne znam zašto stalno odgađam igranje ovog čudesa :(
ne znam ni ja :) just do it! najbolje odmah :)

mjesec kasnije

Napokon sam nastavio prelaziti Sunset. Nisam mogao igrati i njega uz Horizon 3 i Laru. Sad kad sam prešao TR mogu se u poptunosti posvetiti ovoj vrhunskoj igri.

Bio sam oduševljen nakon samo 2 sata igranja. Evo i nakon 8h niš se nije pogoršalo-dosadilo, dapače još više uživam. Svako toliko igra uvede nešto novo nešto dvilje.

Baš sam riješio nekoliko side misija di skupjaš stripove. Ajme koje pišanje hahaha i super hero opremu koju sam dobio je zakon. Istina da se side misija uglavnom svode na to dan ešto moraš skupiti. Ali uvijek je prezabavno jer su likovi i komentari prejaki tak oda nema zime.

Borio sam se protiv jednog ful kul bossa baš je bio gušt. Također mi je ful gušt gledati kako OD izlaze iz kanalizacije, kontejnera, prozora i slično..E da, toliko mi je igra zabavna da mogu samo skupljati one razne stvari(wc papir, razbijat kamere, smrdljive patike, balone, svjetleće oznake) po gradu i neće mi dosaditi.

Šteta šta se Insomniac odlučio na X1 ekskluzivu. Da je ovo izašlo na PS4 siguran sam da bi vidjeli nastavak, ovako čisto sumnjam. No pet bolje i da je igra izašla nego da uopće nije.

I definitivno više uživam u Sunsetu nego šta sam u zadnjem Infamousu. Obje su super da se razumijemo. 

Kakve veze ima infamous sa sunset  insomniac je legendarni developer, bas igram ratcheta i igrivost je cudo, a ono sto sam probao SO je genijalno. Mozda i najbolja prava XO ekskluziva, steta sto nema PC verzije bar.

U obje igre igraš sa super junakom al ozbiljno baš imaš neki filing da su slične. Ovdje je prevenstveno borba bazirana na oružja ali isto imaš neke moći. Plus šta je parkour ful sličan. Isto imaš onaj dash u zraku, open world, skupljanja, side misije itd.

Nego prešao sam igru i oduševljen. Trenutno najbolja X1 igra koju sam igrao. Trebalo mi je 15 sati s tim da nisam prešao sve side misije, niti sam riješio sve čelinđe (njih sam samo par jer ih ima masu) Kad bi netko htio skupiti sve predmete, preći sve čelinđe i side misije mislim da ne gine ispod 25 sati.

Igra ima 20 oružja. Samo nekoliko ih se dobije po priči ostala se moraju kupiti (samo zadnja dva nisam). Bossevi su bili ful zanimljivi, šteta šta ih je samo 3 ili 4. Likovi kao šta sam već rekao su zakon i presmiješni. Težina je idealno pogođena, ako se ne paza lako se može poginuti.
U prvom postu sam napisao da grafika nije niš specijalno al da je okej. Ipak povlačim to jer kad se otključaju razno razna oružja, novi neprijatelji (OD, ljudi, roboti) nove lokacije igra je itekako prelijepa.

Zadnjih pola sata igre je predobro napravljeno. Ko ne misli nikad odigrati neg slobodno pogleda...mali spoiler...sprdaju se na neogaf haha
Kraj igre je lijepo zaokružen al su pustili mjesta za nastavak. Pretpostavljam da je to ovisilo o prodaji.

9.3/10 bez razmišljanja i definitivno mi je u top 5 naslova na ovom genu (PS4, X1, Wii U)

Stavio sam nekoliko svojih slika u odgovarajuću temu al evo i par novih ovdje.

10 dana kasnije

Meni dolazi igra drugi tjedan, nadam se da mi bude jebena kolko se nadam da bude

E jebiga onda ;)

E jebiga onda ;)
znao sam da cu te naci ovdje u box temi

godina kasnije

Insomniac su na twitteru rekli da bi rado napravili nastavak al nemaju izdavaca. Ocito MS nije bio zadovoljan sa prodajom, a insomniac ima vlasnistvo nad IPom