U obje igre igraš sa super junakom al ozbiljno baš imaš neki filing da su slične. Ovdje je prevenstveno borba bazirana na oružja ali isto imaš neke moći. Plus šta je parkour ful sličan. Isto imaš onaj dash u zraku, open world, skupljanja, side misije itd.
Nego prešao sam igru i oduševljen. Trenutno najbolja X1 igra koju sam igrao. Trebalo mi je 15 sati s tim da nisam prešao sve side misije, niti sam riješio sve čelinđe (njih sam samo par jer ih ima masu) Kad bi netko htio skupiti sve predmete, preći sve čelinđe i side misije mislim da ne gine ispod 25 sati.
Igra ima 20 oružja. Samo nekoliko ih se dobije po priči ostala se moraju kupiti (samo zadnja dva nisam). Bossevi su bili ful zanimljivi, šteta šta ih je samo 3 ili 4. Likovi kao šta sam već rekao su zakon i presmiješni. Težina je idealno pogođena, ako se ne paza lako se može poginuti.
U prvom postu sam napisao da grafika nije niš specijalno al da je okej. Ipak povlačim to jer kad se otključaju razno razna oružja, novi neprijatelji (OD, ljudi, roboti) nove lokacije igra je itekako prelijepa.
Zadnjih pola sata igre je predobro napravljeno. Ko ne misli nikad odigrati neg slobodno pogleda...mali spoiler...sprdaju se na neogaf haha
Kraj igre je lijepo zaokružen al su pustili mjesta za nastavak. Pretpostavljam da je to ovisilo o prodaji.
9.3/10 bez razmišljanja i definitivno mi je u top 5 naslova na ovom genu (PS4, X1, Wii U)
Stavio sam nekoliko svojih slika u odgovarajuću temu al evo i par novih ovdje.