moschus Ako je netko propustio Balatro je stigao na GP! Nisam nikakav fanboy ali GP stvarno ubija ove godine!
moschus Nista zanimljivo ali imamo Avowed a ubrzo dolazi Atomfall, South of Midnight, Commandos Origins, Clair Obscur, u 5tom mjesecu Doom.... Ove godine GP stvarno ubija!
bosscorelli Ovaj rouguelike deck builder ( monster train) izgleda zanimljivo, treba mi neki novi slay the spire. Ali tek kad ocistim galaksiju od heretika u Rogue Traderu.
Flipper BTW, više mi ne prolazi brazilski Game Pass preko ni jednog VPN. Stalno javlja da je kriva regija. 😁
Brijac Flipper BTW, više mi ne prolazi brazilski Game Pass preko ni jednog VPN. Stalno javlja da je kriva regija. 😁 Nema VPN, ali se i dalje može jeftinije: Uzeo na kraju s Eneba za UK i EU. Izgleda da nema alternativa više. 3x12 mjeseci Core + 1 mjesec Ultimate Po novom konverziju radi 2:1 Dakle, 36 mjeseci Core pretvara u 18 mjeseci + taj 1 mjesec Ultimate koji je potreban za prebacivanje svega u Ultimate 19 mjeseci total za cca 130€ ukupno (1 mjesec ultimate nisam platio nego iskoristio Microsoft bodove)