Uopće vas ne razumijem. To što se vama ne sviđa film ne znači da ne zaslužuje nagradu. Na kraju krajeva, zašto vas to uopće zamara? Meni najdraži film godine nije ni nominiran za Oscara, što bi sad trebao? Neće mi to promijenit mišljenje ili slično.+2
Uopće nemam problem s time što je Moonlight dignuo kipić, radi se o jako dobrom filmu koji će eto, zbog situacije koja vlada u svijetu ispasti za neke alibi pobjednik, a daleko je od toga.
Time se opet dotičem toga zašto vas to zamara? Razumijem da možeš bit razočaran time što tebi najdraži film nije osvojio nagradu, ali zato pljuvat po drugom filmu, ne vidim smisao u tome.
Na kraju krajeva, radi se samo o jednoj nagradi u nizu, koju, podsjetit ću vas, bira ogroman broj ljudi. Nemoguće je ugodit svima, a kamoli izabrat jedan film i univerzalno ga odredit kao najboljeg. To što neko na taj način tumači ovu dodjelu, njegov problem.
Srećom, svako od nas se razlikuje i ima svoje afinitete i dok će se nekome određeni naslov svidjeti, drugima možda neće. I to je u redu. Ali ponavljam, ne vidim smisao u tome da se sad pljuje po Moonlightu.
TRX sad što ti daješ za primjer Birdmana. Po čemu bi to bila nepravda da je npr. Moonlight izašao te godine i dignuo kipić ispred njega? Zato što ti tako smatraš? Nemojmo se lagat, ne postoji objektivnost kod umjetnosti.
Drago mi je sto je dobio iz 2 razloga. Prvi zato sto je odlican film, a drugi samo zbog salty hejtera na internetu koju pobjedu pripisuju blesavim razlozima :)