Važnije je bilo poslat poruku Trumpu očito. Da je osvojio bilo koji drugi film, ili da je Moonlight pobrao jos barem za režiju ili još koju glumačku ili za kinematografiju, onda jos ajde, al ovo je cisto titranje jaja.
Onaj Index-ov članak koji sam linkao u drugoj temi se malo pozabavio tim pitanjem. I nigerima. Pa da sad ne linkam opet, citirat ću jedan dio:
''Pobjedu je odnio i animirani obračun sa ksenofobijom i rasizmom, izvrsna i komercijalno uspješna "Zootopia" koju su mnogi doživjeli kao savršen protuotrov za Trumpovo širenje mržnje i straha.''
Izvrsno, nadasve. Prvo što su mi liberali, SJW-i i pederi (to je sve ionako isto) uništili jest 'Frozen' jer Elsu žele prikazati kao lezbijku, a sad još i ovo.
EDIT:
http://fortune.com/2017/02/26/oscars-donald-trump/
"I want to say 'Thank You' to President Trump," Kimmel said during his opening monologue. "Remember, last year, when it seemed like the Oscars were racist?," referring to last year's Academy Awards, when no non-white actors were nominated for awards for a second straight year. "That's gone, thanks to him," Kimmel added, implying that the award show seems much less racist now in comparison.Skijanje je rasistički sport, rijetko kada vidimo crnce tamo. Ja bih da ga zabrane.