Dark_Indigo Last of Us dio kad glumiš Ellie.U Davidovom gradu po mećavi.Jako slično.Super asocijacija, većina ide na sigurnu varijantu Slender mana...xD
yakuza_stinger Počeo sam koristit opet ovo čudo nakon par mjeseci neaktivnosti http://yakuzastinger.deviantart.com/ tak da me možete i tu stalkat Flickr je samo za fotografije ili može bilo što biti?
doktor1 Sa Lumiom 520 sam napravio galeriju te sam izgubivši inspiraciju presto sa fotografiranjem- Lumia 520 galerija.A i kamera je bila dosta loša...Sada sa P9L koji ima drastično bolju kameru možda počnem lagano opet fotografirat...Zadnja dva dana sam opalio par fotografija samo da vidim "kako diše"
revo Plitvice zima by Celestial Emissary, on FlickrPlitvice zima panorama 3 by Celestial Emissary, on Flickrplitvice zima 3 by Celestial Emissary, on FlickrUntitled_Panorama5 by Celestial Emissary, on FlickrDSCF2787 by Celestial Emissary, on Flickr
revo Svaka ti dala 8) Mah uopce nisam zadovoljan. Hrpa ljudi je bila na plitvicama, a staze uske. Nemas vremena nist poslikat jer blokiras cijelu kolonu ljudi.Inace je prekrasno bilo.