Fico Probali cura i ja nešto napraviti za neki PlayStation natječaj...:)Roknite lajk na moj rad ako vam se dopada...xDSa moga profila vas može prebaciti na page od natječaja...:)https://www.facebook.com/DarkIndigo88Svaka čast na pobjedi!
Dark_Indigo Forest... by Dark Indigo, on Flickr Orange in blue... by Dark Indigo, on FlickrUp... by Dark Indigo, on Flickr
revo Hvala, bila bi jos bolja da nije bilo tak odvratno oblacno :)Treba se na proljece vratit tam (Hallstatt)
no-name /cutNajljepša slika koju sam imao priliku vidit u ovoj temi.Svaka čast.Slazem se, medju najljepsima.Hvala, bila bi jos bolja da nije bilo tak odvratno oblacno :)Treba se na proljece vratit tam (Hallstatt)Upravo zavrsila na desktopu
Dark_Indigo Bench... by Dark Indigo, on FlickrDeath of fall... by Dark Indigo, on Flickr Fall meet black... by Dark Indigo, on Flickr
Raziel /cutDobra ti ova zadnja ženska, vrh. Bilo bi mi zadovoljstvo slikat je u kakvoj šumici svaki dan.
yakuza_stinger Malo pixel art igranja u photoshopu je rezultiralo ovim. Sad samo valja skužit kako animirati neke dijelove
gunner Malo pixel art igranja u photoshopu je rezultiralo ovim. Sad samo valja skužit kako animirati neke dijelovePredobro.