Znači, vrištim...
da je Ninja Gaiden možda i najkompletniji među ovom trojkom. Kompletniji možda, ali zabavniji od DmC-a - meni ne
Ninja baš i nije namjenjen zabavi, s obzirom na dozu čistog mazohizma koji taj maestralni serijal posjeduje. :)
Dante je od samog početka faca koji svojim komentarima i stilom daje igri potrebnu dozu zabave.
Ryu svojim držanjem baš i ne postiže puno da ublaži taj mazohizam :)
Druga je stvar što sam ja možda i malo udaren, pa sam upravo taj mazohizam i obožaval :)
DmC i Bayonetta (pa i Metal Gear Rising) su vrhunske igre u svom žanru (Gow izostavljen samo zbog toga jer mu se kompleksnost njegovog fighting sustava nemože nikako mjeriti sa ove 3 igre) te, uz Ninju Gaidena, njegovi najbolji prestavnici.
Osobne preferencije su ono po čemu će svatko izdvojiti svog favorita.
Jer, realno, nastavak Ninje ma koliko izvrstan bio i nije predstavio previše novosti u odnosu na svog prethodnika, samo je dodatno ispolirao stvari gotovo do savršenstva.
Upravo to dovođenje do savršenstva mi Ninju 2 stavlja u nešto najbolje ikad odigrano.
Koliko god da je jedinica bila izvrsna, ipak samo izvođenje nije bilo toliko fluidno kao dvojka, Ryu je jednostavno agilniji, sa više mogućnosti i sa boljim responseom.
Jebote, sad bi najradije opet išo igrat
Moral sam se ić podsjetit malo, , dobra stara vremena...sve super, i onda gadura radila idiota od mene
https://www.youtube.com/watch?v=3Jsdij5lvwk