ikral
Hvala na savjetu, znam da tjelovježba pomaže jer dok sam radio ljeti bio sam dovoljno umoran kad sam vratio doma da nisam razmišljao o tome i mogao sam se opustiti. Sada kada konačno imam više vremena za igranje, pojavi se ovo i sjebe mi sve. :(
I to sve zbog totalno apsurdnih 2 sekunde dok sam kupovao play ali ne bi baš u detalje objašnjavao jer je prebizarno čak i meni.
Cratos
Ja sam nekad imao slučaj da sam opsesivno prao ruke prije igranja, jedenja itd., ponekad je to rezultiralo presuhim rukama, čak i do krvi, al to sam nekako riješio da sam samo rekao fuck it i jednom oprao pa trpio. Nakon cca mjesec dana više nisam imao taj poriv da konstantno perem.
To je bio jedan od prvih slučaja kod mene, kasnije sam morao više puta zaredom uključivati i isključivati svjetlo, ulaziti u prostorije više puta, čak i stiskati tipke na tipkovnici da osjetim pritisak "kako treba". U zadnjih godinu-dvije malo je popustilo da bi se sad vratilo gore nego prije. Probat ću najprije sjest i normalno igrat a da te misli ignoriram, ali je jako teško dok mi se to stalno mota po glavi. :/
Oxi
Hvala, pokušat ću, samo moram najprije skupit hrabrost i čekat trenutak da to kažem svima. Neko vrijeme sam to držao pod kontrolom tako da vjerujem da još mogu, samo je sad malo teže nego inače :)
Ako ništa drugo, mogu reć da imam visok stupanj samokontrole jer vjerujem da bi mnogi popizdili prije nego bi toliko trpili
thedreadwolf
Potpuno se slažem, jednostavno ne možeš prestat mislit na to. Pokušaj si reći da to nisi ti nego tvoj OCD i odbacit te misli ko smiješne i besmislene, koliko god sjebane bile. :)