Nexus ne ne ne, nije to on pročitao nego me zvao da mu je rečeno da nisam dobio plaću, to je ključan dioTo je on sam sebi rekao.Ne bi bilo prvi put da je "krivo protumačio".
electronicus Torca kakav je to link? Jel to njegov?Ma boli mene neka stvar za forum, bitna mi je ekipa a skoro svi koje volim su tu. Čak je i mene pomalo sram što sam radio ali morao sam vidjeti dokle ide ludilo. Nisam imao ništa protiv lika, stvarno ne znam koji mu je đava ae.Zolt može malo detaljnije o tome, makar na PM?
Nexus Torca kakav je to link? Jel to njegov?Ma boli mene neka stvar za forum, bitna mi je ekipa a skoro svi koje volim su tu. Čak je i mene pomalo sram što sam radio ali morao sam vidjeti dokle ide ludilo. Nisam imao ništa protiv lika, stvarno ne znam koji mu je đava ae.Zolt može malo detaljnije o tome, makar na PM?Ma random bilo
zolt e ajmo ne bit đubrad pa ne miješat zajebanciju i ono od čega lik živiimam info da nije sve ni tak kak se čini
voltriz e ajmo ne bit đubrad pa ne miješat zajebanciju i ono od čega lik živiimam info da nije sve ni tak kak se čini
electronicus Ja sve skrinšotam za svaki slučaj, ruke mi se tresle da stignem jer znam koliko brzo se briše. Ali dobro, malo mi je pojašnjeno stanje ovoga tako da ništa, nemam više što shitpostati ovdje o tome, prošlo svršeno vrijeme.
[deleted] e ajmo ne bit đubrad pa ne miješat zajebanciju i ono od čega lik živiU pravu si.Nexus pobrisao sam link :)