zolt Ni 2 tjedna lolKakti bio sam spor. Vratim se s dostave i čekam novu turu a on se dere iz kuhinje ''dostavljači su nam katastrofa!''Drugi dan sam dao otkaz
zontra on je imao neku firmu ako se ne varam? catering? Da mu pošaljem poreznu i financijsku 8) ja radio za njega
themarko samo s lik prebaci na drugi preglednik i čitaj forum. evo ja sam otišao na firefox i eto čitam bez beda 8)
electronicus Ma da maknuo sam cookie np. Pratiti ću još uvijek tu i tamo da vidim dokle će to ići.LMAO HEATinb4 RIP Heat
zontra Ako niste znali, na Rebootu se moglo komentirati po profilu, tj. tzv. zidu. Pa mu se tamo obratite tko ima želju i tko se usudi.
Heat Ma da maknuo sam cookie np. Pratiti ću još uvijek tu i tamo da vidim dokle će to ići.LMAO HEATinb4 RIP Heatdosadno mi je, da vidim hoće me permabanat
zolt ok tko god da je štakor tu među nama, drugi put kad šalješ poruku barem napiši šta sam točno napisao, a ne da mene sad mega zove i pita koji k. pišem da sam radio jedan dan i da nisam dobio plaću...bravo, svaka čast panju, ko god da jesi
Heat ok tko god da je štakor tu među nama, drugi put kad šalješ poruku barem napiši šta sam točno napisao, a ne da mene sad mega zove i pita koji k. pišem da sam radio jedan dan i da nisam dobio plaću...bravo, svaka čast panju, ko god da jesi3 gostiju čita, tak da
Nexus Ali čuj ovo "maloljetne djece" Ide u analePozdrav, treba mi ako znate firma za ketering, za rodjendan maloljetne djece. Molim vas ako vec znate nekoga, neka firma ima brze dostavljace. Hvala
zolt ne ne ne, nije to on pročitao nego me zvao da mu je rečeno da nisam dobio plaću, to je ključan diodi sam ja uopće spomenuo plaću?? stvarno panj moraš bit
dom Pozdrav KILOTAMI ovim putem pošto vidim da nas cita...kužim ja zakaj imaš takve reakcije...mlad si još tražiš se.Oproštenio ti je.
zontra ne ne ne, nije to on pročitao nego me zvao da mu je rečeno da nisam dobio plaću, to je ključan dioTo je on sam sebi rekao.