Ja sam se raspitivao nesto slicno bio pa su mi preporucili cisco academy u ruderu. Kao da banke koriste neke njihove zastitnr sustave (stvarno sam laik nemojte galamir ostali odma) pa da se zavrsi tamo minimalno dva stupnja. Jedini problem sto to kosta 20k kuna. To mi je neki dugorocni plan. Prvo sto moram nac je bolji posao da mogu uopce ustedit za to ili dic kredit za 2 godine.
Prvi stupanj je 7k kuna a drugi 13k. Strah me pitat za treci. Ali ni ne ciljam ne znam di. Bar placu evo da imam soma eura. Da se da disat u usranoj nasoj. Sa svojim prometom i logistikom se mogu batje.
Ja kad sam isao u Ruder nama su nudili po povoljnim cijenama taj tecaj ali na kraju su samo dvojica isla. Neki dan smo imali godisnjicu mature pa sam pricao s dečkima i kazu da im je (trenutačno barem) to bilo bacanje novaca. Da taj CCNA nije bas nesto i da ga puno ljudi ima. Koliko sam skuzio poanta je fa zavrsid onaj najveci stupanj a to zahtijeva puno novaca, znanja i iskustva.
BTW kad si spomenuo faks, ja isto sad zavrsavam Promet na smjeru Logistika lol. Onda kad sam upisivao faks nisam imao bas drugog izbora niti sam znao kaj je to uopce. Sad sto sam vise pri kraju to vise vidim em da me ne zanima em da je perspektiva nikakva. Rade bi nesto radio vezano uz racunalstvo ali dzabe to kad nemam faks. Zajebano