Smiješno mi je vidjeti kako se sere po grindu u MMO-ima, a s druge strane se igraju JRPG-ovi, raznorazne Andromede i Bethesda RPG-ovi.
U MMO-u je grind podnošljiv jer igraš sa drugim igračima i dizajniran je na način da potiče suradnju sa drugim ljudima. End-game content je takav da moraš imai dobro organiziran tim kako bi uspio riješiti stvari.
Utukao sam preko 1000 sati u Guild Wars i više od 600 sati u Guild Wars 2. S druge strane nisam se mogao natjerati igrati Bethesdine RPG-ove dulje od 15h, a Andromedu sam odjebao nakon par sati igranja koliko je ta igra vrištala SINGLEPLAYER MMO.
Prestanite određivati kvalitetu igre po njenom trajanju. Uživao sam svih 10h koliko sam utrošio na Portal 2 koji me koštao 300kn, svih 15h koliko mi je trebalo za The Last of Us koji sam platio 500kn, svih 40h koje sam utukao u prelazak God of War koji sam platio 500kn, svih 400h koje sam potrošio na Overwatch koji me koštao 450kn i svih 1000h koje sam utrošio na Guild Wars koji me koštao 1400kn. Nije mi žao para za niti jednu od tih igara.
Warcraft lore nije po ničemu poseban, uzeto je sve i svašta iz milijun izvora i napravili su čušpajz. Zabavno je, fora je dizajn, fora su likovi (obožavam Warcraft 3) ali priče da je lore nešto posebno i maestralno su mi komične.
@Traženje refunda nakon određenog broja sati - ako se radi o nečemu jako opširnom onda 15h nije puno jer to prođe za čas i nerijetko treba malo vremena da se flash-outa sadržaj. Refundiranje nakon 15h u slučaju kada se radi o apsolutnim prijevarama i lažima je i više nego opravdano, osobno bih stavio i gore kazne. Dosta je raznih spodoba poput Molynouexa koji misle da mogu lagati i lažno reklamirati igre i onda proći nekažnjeno.