Shooter Imate li neki brijač razumne cijene za preporučit? Za kosu ali da se može s njim i brada skratit na 0,5 ili tako nešto.
veigue Nešto od Philips, možda?https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60105679/sisac-hc-3420-15-philipsJa imam jedan (ne taj model, jer zaboravio sam kako se zove jebemu mater, a ne mogu sad provjeriti kako se zove točno jer nisam kod kuće), koji je izgledom gotovo identičan ovome. Čak je i isti frajer na kutiji.Za brijanje bikini zone (no joke). Ako tu može poslužiti, onda će ti biti dobar i za bradu.
Shooter Veigue Znači ne čupa te ni ništa? Jer jeftiniji modeli znaju to radit. Aj pliz provjeri koji ti je točno kad dođeš doma ako nije problem, neću se uopće puno mislit jer mi baš triba sad. Mrzim se brijat skroz na glatko s britvicom.
veigue Budem. Doma sam oko 23h.Hell, uslikam ti i kutiju i aparat ako ne vjeruješ. (ali ne sebe obrijanog, za to moraš ići na chan, a i opet moram jedan brijanac...)Jokes aside, ne, ne čupa ništa, a znaš i sam kako je osjetljivo ono dolje područje.
fensisuperstar Shooter kaj da viper nije gamer?https://www.youtube.com/watch?v=WyIq9FdTgwMDeda puca ko lud!!!!!!!!!!
veigue Uglavnom, obrijao sam se prije koji minut. Tko želi slike neka mi da broj moba, pa ćemo razmijeniti preko WhatsApp-a.Danas je okupljanje, 20 godina nakon završetka osnovne, pa se treba pripremiti. Nikad se ne zna.
Indalecio Uglavnom, obrijao sam se prije koji minut. Tko želi slike neka mi da broj moba, pa ćemo razmijeniti preko WhatsApp-a.Danas je okupljanje, 20 godina nakon završetka osnovne, pa se treba pripremiti. Nikad se ne zna.U dobro si me podsjetio. Moram i ja poslati grupno svima fejsbuk poruku za 10 godisnjicu (ali srednje lol). Mene su najebali za to.Uglavnom dvije pohotnice su se izrodile nakon 5 godina (nisam imo srece nazalost) a sad cemo vidjeti nakon 10 godina (imam zenu nazalost).
Heat Uglavnom, obrijao sam se prije koji minut. Tko želi slike neka mi da broj moba, pa ćemo razmijeniti preko WhatsApp-a.Danas je okupljanje, 20 godina nakon završetka osnovne, pa se treba pripremiti. Nikad se ne zna.Svaka čast. I sa 60 još uvijek gejmaš.
dom Ja brijem da b meni trebalo bit 10 godina od osnovne ,al ljudi sa kojima sam u kontaktu nemaju pojma. Cratos jel znas ti kaj ?
veigue Planirao sam i ja smršaviti, ali nisam baš puno uspio.Prošle godine se našla ekipa iz srednje, pa sam sa jednom ženskom plesao 'Never Can Tell' bez košulje. Srećom, pa me njen muž još nije potražio.
blade Dogodine 10 od srednje. Čak se sa nekoliko njih i dalje aktivno družim dok sam s ostalima u ok odnosima. Iz osnovne škole ne vidim gotovo nikad nikoga. Jelash je vama to prvi put da se nalazite nakon završetka osnovne, il je bilo i za 5,10,15 godina? Štafeta je još aktualna vjerujem.
blowfish Bome većina vas je mlađa nego sam mislio. Woodie i Blade pogotovo. Naravno, takav dojam preko neta je pozitivna stvar