Trump ima najbolje rezultate po pitanju financija i nezaposlenosti(nezaposlnost afroamerikanaca je na all time low,a oni prvi seru po njemu
Nije mi sad cilj pljuvati po Trumpu, ali čisto ovako informativno. Čini mi se da je nezaposlenost posljedica dugoročnih političkih poteza, barem mi to ima nekakvog smisla. Trum je tek jednu godinu na vlasti. Nije li možda to rezultat dobre osmogodišnje vladavine Obame?
Jer mi to na isto dođe kao i kad se HDZ nakon pola godine javio kako BDP raste kako je sve bolje nego prije, a taj rast je rezultat četiri godina SDP-ove vlasti. Promjene ne dolaze preko noći.
Nemoj biti naivan i misliti da je rast BDPa u Hrvatskoj icija zasluga, a pogotovo ne SDP/HDZ bande. Ovaj rast je
iskljucivo posljedica ulaska u ekonomske tokove Europske unije i pripadajucih fondova.
Iako trenutno imamo na mjestu ministra financija normalnu osobu sa nesto znanja nakon dugog dugog niza godina i koji je imao sasvim solidnu poreznu reformu, niti on ne moze napraviti puno kada se vrsi pritisak na njega te se uhljebljuje u neslucenim razmjerima, dodaje nove ratne veterane gotovo 30 godina nakon zavrsetka rata, i dijeli pare sakom i kapom tisucama udruga, agencija i lokalnih serifa.
Ulazak u EU je najbolje sto se Hrvatskoj dogodilo u zadnjih 100 godina nakon propasti Austro-Ugarske monarhije, i jedino sada kada imamo overlordse iz civiliziranih zemalja se mozemo nadati boljoj buducnosti. Sami sa sobom ne mozemo upravljati, to smo nebrojeno puta pokazali.