Ispast će da ga opet branim, i iskreno jebe mi se, i drugačije ne možemo pokrenuti raspravu ovdje ako se ne svađamo, ali...
U zadnjih nekoliko godina vlada jaka anti-znanstvena atmosfera u svijetu.
Kako bi inače jedan orangutan u odjelu mogao postati predsjednik SADa?
Razlog je ništa drugo nego katastrofalno obrazovanje.
Koliko su god ravnozemljaši smiješni (a da dobro trolaju, to je istina), još su smiješniji guzoboljni anti-Trumpovci.
''Svi'' su bili protiv njega - i mediji i Hollywood. Otkako se kandidirao nitko o njem nije rekao nešto pozitivno, na sam spomen njegovog imena ljudi su se sprdali i pravili majmuna od njega, dajući veliku prednost krvožednoj drolji koja je primala mito iz Saudijske Arabije.
I što se dogodilo? ''Orangutan'' je postao predsjednik, a ovi (po tebi) slabo obrazovani ljudi koji su za njega glasovali nisu ništa drugo nego srednja klasa iliti radnici kojima je vrlo vjerojatno išlo na kurac gledati dobro plaćene glumce kako im pametuju i dijele savjete za koga bi trebali glasati. Prava je šteta što ti ''glupi'' radnici nisu pali pod utjecaj medija i Hollywooda, zar ne?
Nisam Amerikanac, logično, niti shvaćam previše taj mentalitet. Ali vrlo vjerojatno bih propao u zemlju od srama da sam nekim slučajem liberal, da serem po Trumpu i da onda taj isti postane predsjednik. Ali malo je takvih s ovim razmišljanjem jer sram je nešto što neki ljudi ne poznaju.
Činjenica je da kretena ima svugdje, no po ovome što sam ja vidio na YouTuber, zapravo su liberali ti koji su slabo obrazovani.