A ove stvari kako je komunizam bolji od kapitalizma necu ni komentirati, samo ti mogu pozeljeti Fensi da si se rodio kao Venezuelanac (kao jedno od zadnjih utocista komunizma/hardcore socijalizma) pa bi vidjeli da li bi pisao takva sranja kada ne bi imao doslovno nista za jesti u 2017. godini.
Opet se uzimaju moje riječi iz konteksta. Ja sam rekao i tvrdim da je komunizam/socijalizam jugoslavije bio bolji nego kapitalizam u well ove naše 3 države. To nije nista antihrvatsko or whatever. Možete se vi boriti protiv toga ali istina je da su ljudi koji su razjebali Jugu napravili ovo što je danas. Država koja se temelji na lopovluku. Imaš pravo Sjeverna Koreja i Venezuela su katastrofa ali poanta je bila da sam ja usporedio švedsku i onda Dom koji je tam živio kao isus vjerojatno tih 6 godina sere nešto protiv Švedske a nismo im ni do koljena realno. Ni crno pod noktom.
a u vezi Domovinskog rata, nadam se da ovime neću zaraditi vrijeđanje ili hejt, ali realno ljudi dogovoreni rat između Miloševića, Tuđmana i Izadbegovića. Najveća govna na našem teritoriju. Ali nedo bog da si to rekao igdje. Odmah si nacionalista. Zbog ta 3 debila ja sam svojih prvih par godina godina proveo daleko od kuće. Imam samo fleševe svega toga ali yeah prekul. Koliko je samo ljudi bez jebenog razloga poginulo?