Najbolje ti govori o fensiju kad ja u dva posta sve fino elaboriram i objasnim ,a on il ne odgovori il se prima za stvari koje uopće nisu poanta posta.Ti odgovori su protu pitanja iliti tipicni alat za izbjegavanje priznavanja krivice i neimanja validnih argumenata.
Sry ali ja tebe ne mogu ozbiljno shvatit to ti je valjda jasno. evo ti princezo. nemogu se na 10 fronta raspravljati. Nemoj mi plakati. Može?
Tuđman je cetnik o tome nema rasprave ,al u švedskoj nije tak dobro kak svi misle. Rad se više cijeni i sve je puno profesionalnije o tome nema rasprave ,al problemi koje švedska ima su puno gori od onih koje ima hrvatska.
elaboriraj. Za početak. Doslovno reci mi sve probleme koje ljudi imaju u švedskoj. Generalno ono što je najgore. Pa ću ti ja reći što se dešava u Hrvatskoj, pošto ti očito ne vidiš.
Baš je zanimljivo da su se ti ovoreni liberali pretvorili u diktatorske kobce koji ne dozvoljavaju drugačije mišljenje i prozivaju sve koji ga imaju ko naciste.
Kod nas takve prozivaju četnicima.
Jesi hodao po zagrebu zadnjih godina ? Ko dira homoseksualce ? Ko ih tlaci ? Ko im ne daje ravnopravnost ? Daj ne seri i prestani pričat koda živiš u saudijskoj arabiji jer vecinu ljudi apsolutno zaboli ko se s kim jebe da oprostis.
Ja živim u istri pod 1. pod 2. Gledaj malo južnije i malo istočnije od zagreba. Ne seri. Pričaš gluposti. Imaš doslovno 0 znanja o tome kako je gay ljudima u HR. Sa time da mi imam gay frendicu i sa time da znam kako je nekima od njih i kakva im se sranja dešavaju u 2017. Onako bitch please. Imaš budala i u švedskoj i u hrvatskoj. I to ne mislim na politiku već na građane.
Činjenica je da postoje idioti poput markicke ,al isto tak postoje ekstremni idioti u švedskoj koji slijepo brane imigrante koji su uzrok svega lošeg u švedskoj jer kao svi zaslužuje ravnopravnost.
Činjenica je da je tu kravetinu podržala "većina" HR. Like, jesu imigranti problem ili politika? Jebote Švedska je po tebi najgora država na svijetu. Imaš negativna iskustva? Pričaj o njima molim te.
Niti jedna opcija koja ljudima pere mozak i stavlja ih u stanje straha od izražavanja bila ona ljeva ili desna nije dobra ,a švedskoj je upravo to prisutno u ekstremnom obliku.
Doslovno se isto to dešava i kod nas. Nebitno tko bio na vladi nemreš srati protiv nikoga i nikad se ništa ne bu desilo.
No nisi mi rekao. kakvu si plaću imao u švedskoj?
Dom ček malo .Kakve veze imaju homoseksualci sa ovom temom? Švedska je most friendly u vezi LGBT zajednice? Kaj briješ? Ili si profulao temu?