dom Ova me izula kad sam ju vidioVše ih ne gledam,postali dosadni...na historyu jedino gledam storage warse 8) 8)
strider Momci koji ovo k radite na Rebootu, sta je ovo. Postali ste clanovi PETA-e. Jos malo pa ce nas i BABE pocet proganjat Shipping Wars je retardiraniji, a samim tim i bolji. Fali mi Bear Gryls.Covjece fale mi jutra kad s ekipom u kaficu pijem kavu i gledamo crtice na HRT2 i History
skyr3xx Meni na taj prijevod samo pada ona parodija napamet. Sibirski plavac. Ajme meni To je to. Selam alek djeco hocete kupit karata: https://www.youtube.com/watch?v=qjaxsdbMiLc UMIREM
Nexus Momci koji ovo k radite na Rebootu, sta je ovo. Postali ste clanovi PETA-e. Jos malo pa ce nas i BABE pocet proganjat Shipping Wars je retardiraniji, a samim tim i bolji. Fali mi BearTaj Shipping Wars je nešto najjače
voltriz Najgori su ona dvojica sa discoverya sto radi kao storage wars, nadju pistolj negdje u latici booom 5000$ platili skladiste 5$ i hajd ti ne povjeruj
luka1504 Sad na drugom dijelu Sibirskog. Ovo valjda fakat mogu gledat 500X Ma Barry je kralj u Storage Warsima.
strider Covjek napise koliko ce dati para da mu se nesto preveze sa drugog kraja drzave, a onda se oni cjenkaju tko ce to uradit za manje para. Naravno, bude svakakvih sranja putem, ali ovo je samo TL DR, jel
voltriz Barry je multimilioner koji ima svoj produkcijski studio, frajer je prijatelj sa urednikom emisije pa se dodje zajebavat.
dom Barry je multimilioner koji ima svoj produkcijski studio, frajer je prijatelj sa urednikom emisije pa se dodje zajebavat.Pa u tome i je poanta i tipa popuši soma dolara...boli ga cock.Al brijem da ga nema u najnovijoj sezoni.
Nexus Ne znam zašto, ali obozavam pogledati Yukon Man na Discoveryu...jebeno.Sada se čeka nova sezona...