Nexus Plaovokog Modrog Zmaja nešto najbolje su ti prijevodi Ovom topicu fali "Back in my day" meme Edit:Ups evo gavia Imgflip Meme Maker
electronicus 2spooky4meYugioh se baš igrao nekoliko godina, ove ostale se samo skupljalo i gledalo lijepe slikice. Jednom sam mijenjao nekoliko vrijenih svjetlucajućih pokemona za kopiju mewtwo-a, jer, koga briga što je kopija, pa to je mewtwo!
themarko to prevađali studenti na prvoj godini kao zadaću za seminar bio je onaj legendarni dućan u frankopanskoj tamo kod švedske ambasade
strider Ja kod sebe imam Six Samurai, Invincible Fortres i Machine Revolt Structure Deckove te valjda stotinu karata iz booster packova. I to su samo originali.Bilo je za kupit deck od 2KM a dobijes 80 karata koje su bile printane na manje-vise kartonu. Ono, karta uopce nije imala nikakve finoce, samo papir i na njega nalijepljeno cudoviste/spell/trapTakvih sam imao skoro punu vrecu od smeca
dom Land of magic molio bih lijepo 8) 8)Imam negdi i album sa jedno 15-20 stranica zlatnih ,al mi se neda tražit ispod kreveta btw ova kutija je visoka ima pun k karata unutra ,al je kut loš...koji sam ja debil kolko je to love Se mogu te karte prodat
electronicus Bila je jedna rijetka karta koju sam htio imati, ali koštala je 420kn u onom Land of Magicu, a nije bilo para...Šteta.
strider Meni na taj prijevod samo pada ona parodija napamet. Sibirski plavac. Ajme meni To je to. Selam alek djeco hocete kupit karata: https://www.youtube.com/watch?v=qjaxsdbMiLc
luka1504 Ja gledao Scooby-a stalno. Onaj sa Loch Nessom sam znao recitirat doslovno cijeli. Ti dani... Dom I spy with my little eye energije tamo na hrpi haha.Danas više nije Land već Carta Magica (ime je blesavo skroz al ajde )
dom Ja gledao Scooby-a stalno. Onaj sa Loch Nessom sam znao recitirat doslovno cijeli. Ti dani... Dom I spy with my little eye energije tamo na hrpi haha.Danas više nije Land već Carta Magica (ime je blesavo skroz al ajde )Ma da to su samo deckovi i obicne karte,a zlatne su u tom crnom kožnom albumu...baš ono legit.Baš sam neki dan hodao po frankopanskoj prema hnk i još pogledam u taj prolaz kad vidim ima ljudi tam i mislim si ma nije moguce da je land of magic mora da je nekaj drugo.
luka1504 Meni na taj prijevod samo pada ona parodija napamet. Sibirski plavac. Ajme meni To je to. Selam alek djeco hocete kupit karata: https://www.youtube.com/watch?v=qjaxsdbMiLc Evo maloprije otišao gledat. Svaki put krepam od smjeha lol.Tamo su ti organizirani turniri još uvijek. I da te karte se daju čak prodat believe me
luka1504 Holly shit moram ic pitat ,al lik ce me garant spalit za lovu ko oni u onoj Pawn Stars emisiji Expert here. Ne može te nitko odrat