Pa jebote otišla si sa njime i stan, poljubila ga dobrovoljno, on se htio jebat ti nisi, niste se pojebali.
U ČEM JE JEBENI PROBLEM?
Kaj ne funkcionira tak to?
Optužen je za seksualno uznemiravanje. Ne sa silovanje, već za uznemiravanje. Silovanje bi bilo da je došlo do penetracije (čak i da ga je ona zavezala na stolicu i zajašila), a budući da fizičkog kontakta - osim poljupca - nije bilo, riječ je o seksualnom uznemiravanju.
''SKORO me poševio, ali nije, ali je htio i ja ne znam što ću'' tip pritužbe.
Doduše, budući da je opće prihvačena činjenica da je svaki muškarac vječno napaljen te potencijalni silovatelj, ne znam zašto se ljudi čude kada dođe do silovanja. Trebali bi takvo što očekivati.
Isto kao i ti, briga me što lik radi te da li je ovo sve iscenirano, ali povijest te uči da je oduvijek bilo tako u američkom šoubiznisu. Netko nekoga optuži, ovaj/ova se brani, potom se javi još na desetke onih koji osobu optužuju, optuženik za polovicu njiih nije čuo (ili ih se sjeća), to se vrti po medijima par tjedana i nakon nekog vremena svi zaborave na to. Što sada Travolta više ne napastuje nabildane zgodne masere? Nisam dosta dugo o tome čitao.
Zabava za mase. Kod nas se to radi kada se želi skrenuti pozornost sa nečeg bitnog. Prodaja neke veće firme, recimo. Ili kada stotine radnika završi na cesti. Što se pak tamo preko bare zbiva, to ne znam.