A kakav ti dokaz imaš da si u pravu? Zato što si završio fakultet, na kojem su te - pazi - tako učili?
Postoje stvari koje čovjek treba razvagati prije nego li dadne ikakve zaključke, ili da se barem naoruža tematskom literaturom prije nego li se upusti u neke tvrdnje.
Što je danas postalo suprotno. Ljudi su počeli govoriti prve stvari koje im padnu na pamet i bez imalo razmišljanja staju iza toga što kažu, bez obzira što ni sami nemaju pojma da li je to tako.
A što se tiče rečenice sa dokazom i fakultetom, pa jebi ga... Ljudi ako su od davnih davnina dokazali da je 2+2=4, šta ih ja imam ispravljat.
Od vijekova ljudi izučavaju astronomiju i pridodaju joj pažnje, došli smo do puta kad nam okular seže do samog kraja univerzuma, i umjesto da otkrivamo nove stvari kojima bi napredovali, nađe se par mentola koji će krenuti iz temelja svega dosad dokazanog, kako bi oni pokazali da tu nešto nije u redu.
Jednostavno sam nekako vičniji vjerovanju ljudima koji su završili fakultet i doktorirali na polju astronomije, nego li nekom kvazi teoretičaru zavjera kojem je eto, samo tako palo na pamet reći neku stvar, i držat je se kao pijan plota.
radnja je 500 godina u buducnosti, sve mi se cini da ce svijet otici potpuno u kurac za manje od sto godina.
Nismo mi te sreće.
Kako smo krenuli, prije ćemo izumrijeti i pobiti sami sebe, nego li doživiti toliko godine.
Ako nas ratovi ne ubiju, majka priroda sigurno hoće, jer parazite niko ne voli, pa tako ni ova Zemlja.