Ispisa se s faksa. Od danas službeno nemam prospekata.
Pa zašto, koji je razlog?
Koji fax si išao, do koje godine došao?
Kod nas su nažalost česti slučajevi da se ljudi ispisuju sa fakulteta.
Razlog su po najviše nemogući uslovi studiranja, najviše zbog oholosti profesora koji ocjenjuju po svemu, ali ne po znanju.
Pravo, studira 4 godine, da prvu i tri ispita s druge godine. Još sam prvu godinu krenija jako, učija po 10 sati dnevno, rimsko pravo proša s 4. Onda sam se malo opustija, dugo se hrva s građanskim na drugoj, pa se i par sranja dogodilo u životu koji su mi totalno poremetili fokus. Veliki problem je i bija šta su predavanja neobavezna, tako da se nisam moga natirat ić i skroz ispa iz štosa. Na kraju je došlo do toga da sam moga satima stat pred knjigom i ne pročitat pet rečenica. Jednostavno sam izgubija svaki interes (a nije da sam ikad bija nešto zagrijan za pravo, upisa sam jedino jer nisam upa na psihologiju i nisam zna šta bi drugo).
Triba sam ja odavno odustat ka šta mi je puno ljudi govorilo, ali iskreno boja sam se ostat bez faksa i počinjat ispočetka. Ali sad sam napokon skupija hrabrosti i napravija to, jer stvarno nema više smisla gubit godine i pare ovako. Tako da ću sad ovu pauzirat, dobro razmislit šta dalje želim i eto.
Šta god da upišem, znam samo da mora bit 3+2 i da predavanja moraju bit obavezna (šta i jesu skoro svugdi) tako da ostanem u toku.
Shooter glavu gore. Nije da ti faks garantira uspješnu karijeru i zadovoljavajući život! Nemaš potrebe za depresijom, ali za selidbom iz RH vjerojatno da.
Deprimiran nisam, samo zabrinut i pomalo uplašen. Vanka bi bilo lipo otić, ali to je puno lakše reć nego napravit. Najveći problem je šta sam se u zadnjih par godina toliko razlinija da ne znam ima li spasa. Postalo mi je tlaka radit i neke stvari koje volim.