voltriz Ne znam sto mjenjate te nikove, kontate bit anonimusi a uvijek ista raja se salta sa jednog foruma na drugi. Jel Marko coca cola?
strider Dajte, kad vec nabrajamo, trebamo i Razora za velicanstvene slike i boldane postove.Navodio sam jos starijih forumasa u temi (neke (poput Makija) iz zahebancije), a sad tko je pozvan i je li uopce pozvan, nisam siguran
dom Pa maki je da lux kaj ne ?Ne kontam bit anonimus kad sam napiso ko sam lolTreba resa dofurat da posta gifove sa klincima koji ližu sladoled
electronicus Nije to to bez Krobija. Ja bi da ga pozovete pa makar da mu otvorite temu samo za njegov blog. Meni to treba. A sad kad je Menga čak i u POSIS-u pokušao izdominirati članove, jadnik se prepao pa više ni tamo puno ne piše.
dom Makija treba pozvat i ograničit ga na betmen temu.Aaaaaa taj maki...onaj mali pacijent. Vale Pa ventril je onaj koji dominira ekipu u GoT temi vezano za danerys tj. glumicu kak je loša.To je garant ventril još je neki dan nabacio drkicu na stalkera
voltriz Nije to to bez Krobija. Ja bi da ga pozovete pa makar da mu otvorite temu samo za njegov blog. Meni to treba. A sad kad je Menga čak i u POSIS-u pokušao izdominirati članove, jadnik se prepao pa više ni tamo puno ne piše.Taj momak ima ozbiljnih problema, njemu ce njegovi kompleksi doci glave. Njega vise nije fora ni spustat a nudi se sam svakim postom.
maroon-gamer Makija treba pozvat i ograničit ga na betmen temu.Aaaaaa taj maki...onaj mali pacijent.Baš pacijent. Njemu treba zabraniti pristup internetu ne samo forumu.
dom Nije to to bez Krobija. Ja bi da ga pozovete pa makar da mu otvorite temu samo za njegov blog. Meni to treba. A sad kad je Menga čak i u POSIS-u pokušao izdominirati članove, jadnik se prepao pa više ni tamo puno ne piše.Taj momak ima ozbiljnih problema, njemu ce njegovi kompleksi doci glave. Njega vise nije fora ni spustat a nudi se sam svakim postom.Ja bi samo njega i resa solo u jednoj raspravi za kraj
electronicus Suze liju kad vidim koliko je ovaj "Posis/Počgž" aktivan yebate. Ovako nije bilo još od GP-a.
Raziel Nije to to bez Krobija. Ja bi da ga pozovete pa makar da mu otvorite temu samo za njegov blog.Neka ga tamo,i nek pise do mile volje.Nek i njega postave za Moderatora,pa nek mu se ego i kompleksi savrseno uklope u trenutnu atmosferu Ributa.
strider Nije to to bez Krobija. Ja bi da ga pozovete pa makar da mu otvorite temu samo za njegov blog. Meni to treba. A sad kad je Menga čak i u POSIS-u pokušao izdominirati članove, jadnik se prepao pa više ni tamo puno ne piše.Taj momak ima ozbiljnih problema, njemu ce njegovi kompleksi doci glave. Njega vise nije fora ni spustat a nudi se sam svakim postom.Ja bi samo njega i resa solo u jednoj raspravi za kraj EVO TI, UZIVAJ U BEST OF KOLEKCIJI RESOVIH SPUSTOVA KROBEXU
veigue ELECTRONICUSTo je zbog mene.A sada idem. Odoh sa foruma.Pozdrav ljudi, bilo mi je drago... ali fakat sam umoran. Sutra me čeka naporan dan, treba se naspavati.Laku noć!