Kakav šit ti gledaš jbt. :
Gledas ga i ti cim znas o cemu je ;)
No pogledao sam ga prije par mjeseci jednom i to mi je bilo dovoljno za cijeli zivot.
Uvaženi gospodine ZoNTrA, u ime boga i hrvatskog naroda sa sigurnošću vam mogu poručiti
da su linkovi koje staviste previše čak i za moje ukuse/neukuse.
Ovakva konstatacija dolazi od osobe oštrog karaktera koji proveše stotine sati na ozloglašenim portalima poput mračnjaka te belosvetskog liveleaka.
Time vam je sve jasno.
Veigue dijelimo isto mišljenje o sadržaju gore spomenutog video uradka te posljedicama istog na zdravstveno stanje pojedinca.
Druga stvar, djelomično podržavam vašu tezu o pravima ljudi ili ostvarenju istih.
Uzevši u obzir da je za iste dan primjer lidera nekadašnje nacističke države Njemačke, Adolfa Hitlera.
Kažem djelomično, što nije ni za ni protiv već iziskuje detaljniju raspravu od obje strane.(poželjno i šire)
Apsolutna je točno da u vašim postovima ima velike istine, današnji neo liberalni fašizam uzeo je previše zaleta rušeći pred sobom svete i moralne vrijednosti svakog istinskog čovjeka stvorena na sliku gospodnju.
Međutim dio sa Hitlerom je previše "otvoren" ajmo reći radikalan.
Igrajući Wolfenstein New Order puno večeri je prošlo razmišljajući o mogućoj pobjedi nacizma.
Šta bi bilo kad bi bilo, jel bi bilo bolje, bi li svijet postao napredniji?
Nema sumnje što se tiče pripadnika nacizma, za ostale(preživjele) rase tehnologija te koristi iste
vjerojatno nebi bile dostupne.
Ne isključujem činjenicu da bi svijet bio zdravije mjesto bez fašista i liberala koji teže općem
bezakonju te uništenju.
Ostaje pitanje na kraju, nacizam, sloboda ili nešto treće?(komunizam?)
Diktatura je progresivna, jednosmjerna, često kratkotrajna, sloboda poželjna ali dugoročno neprofitna
za ljudsku civilizaciju kao cjelinu.
Demokraciju nisam spomenuo pošto u istoj živimo svaki dan u RH a rezultati govore za sebe.
Moramo vijećati.