Htio to priznati ili ne, ja sam meteoropat. Uvijek mi je loše - ili, ako baš želiš detaljno, boli me glava i vrti mi se kada je nagla promjena vremena. S obzirom kako nezdravo živim (ne idem u teretanu, jedem samo masnu hranu, pijem jeftini viski i barem pola litre loše kave dnevno), zapanjujuće je da mi je to jedini zdravstveni problem u ovom divnom 21. stoljeću. Tako mi je i danas bilo loše, prespavao sam cijelo poslijepodne, a sada, nakon što sam upalio filmić koji je kolega ZoNTrA linkao, bol se vratila. Da li je zbog promjene vremena ili baš zbog videa, ne mogu znati sa sigurnošću, ali ipak mislim da bi video mogao biti uzrok.
Smatram se pametnom osobom (djelomično), ali neke stvari ne razumijem. Jedna od tih stvari je ovo kreveljenje na internetu. Stvarno neznam koji kurac to treba predstavljati, što ti ljudi uopće rade. I što je najsmiješnije od svega, taj video je, u trenutnku kad sam ga upalio, imao 130.629.397 prikaza. 130.629.397 prikaza. Kako je uopće moguće da ga dosad nisam vidio, ja zbilja neznam, ali bolje da je tako i ostalo.
Budala ima posvuda, to je činjenica, ali za mene je vrh idiotizma - barem od ovoga što sam vidio ove godine - cviljenje Američkih medija nakon poraza Hillary Clinton.
https://www.youtube.com/watch?v=qQj9c5g6v7Q
Da idemo sada u detalje, imali bi što pisati. Neda mi se. Ali potrebno je shvatiti jedno. Shvatimo da živimo u vrijeme kada se nasiljem smatra ako vikneš na dijete, živimo u vremenu kada to isto dijete u školi pošalje profesora u pičku materinu i ovaj/ova mu ne smije ništa odgovoriti (a na svaku primjedbu roditelj tog djeteta će reći ''Tko? Moje dijete? Ne.''), živimo u doba kada svako dijete ima mobitele i pristup internetu i kada se najveća lova zapravo vrti oko nerada (čitaj: prostituirat ću se na svom Youtube/Twitch kanalu), a ja moram paziti što pišem da to dijete slučajno nebi vidjelo moju psovku. To je ono što ja shvaćam. A sad, zašto ljudi izmišljaju razna sranja i zašto se takmiče tko će biti veći idiot, ne kužim.
I živa je istina što je kolega Raziel rekao, Adolf bi rješavao te probleme. Sad samo čekam da mi netko uleti sa spikom kako smo svi jednaki i da trebamo imati ista prava. Nismo.