Hahah Sort of. Pričao sam s tim prijateljem jer mu super to ide. Još nije ni faks završio već ima firmu, radio je prek ljeta studentski posao u struci i gazda mu je rekao da kad završi faks da ga mjesto čeka. I ja mu velim da je meni žao kaj sam išo na tu glupu ekonomiju jer me uvijek zanimao IT i tehnologija i da mi je žao kaj nisam išao to studirati. (bilo i mene strah matematike, nije mi nikad išla). Zato i jesam na smjeru trgovine i marketinga bio da se maknem što dalje od financija, kontrolinga, računovodstva i sličnog. I veli on meni nije nikad kasno za naučit. Ja kažem da bi mogo u načelu nešto vanredno opet upisat pa studirat uz rad, ali da nemam nakon 20 godina školovanja živaca za ispite, kolokvije, seminarske, diplomske, završne, referade i ostale ljepote visokog školstva. Na to mi je rekao da kakav faks, da to mogu sve sam naučit da ima znanja na interneta hrpu za to. Samo ako ti se da naučit. Pošto mi je cilj u životu, kao što sam već i rekao, da radim sam za sebe smatram da mi je best bet za to IT industrija jer tu imam tržište cijelog svijeta na raspolaganju.