Heat Ali princ prijestolonasljednik Karađorđević je gay što znači da su i njegovi sljedbenici četnici isto pederi.
fensisuperstar Heat je srbokinez, ja sam četnoustaša, Adin je megabosanac.Bit peder je ovdje najmanji problem ljudi
cratos Jel steka nekome inbox na fejsu?Zadnja 2 dana je apsolutno nemoguce koristiti, sve drugo i sve druge stranice rade tip top ali inbox je tragican, lagg od jedno 10-15 sekundi, napisem, puknem enter i cekam da se pojavi tekst.
blade Jel steka nekome inbox na fejsu?Zadnja 2 dana je apsolutno nemoguce koristiti, sve drugo i sve druge stranice rade tip top ali inbox je tragican, lagg od jedno 10-15 sekundi, napisem, puknem enter i cekam da se pojavi tekst.Ne šteka inbox, ali imam dosta problema s news feedom kad stavim na recent news. Kad scrollam dolje ide mi standardno 1 hour ago, 2 hours ago, ali onda me samo odjednom baci na novosti od prije 24 sata ili više.
greyback Meni mobilna verzija radi odlično, dok na kompu brutalno šteka. Nego, kad smo već kod FB, može li mi netko objasnit kakva je to fora s tom Anastasijom, nije mi jasno što se događa.
themarko Meni mobilna verzija radi odlično, dok na kompu brutalno šteka. Nego, kad smo već kod FB, može li mi netko objasnit kakva je to fora s tom Anastasijom, nije mi jasno što se događa. Koliko sam shvatio, to je kćer notornog zločinca Arkana i ona je sada punoljetna i slavi rođendan pa se sprdaju od toga.
buz Samo da vidite u kakvim ja neljudskim uvjetima doma živim i s kakvim bolesnicima. Backstory je da mi stari ima krizu srednjih godina i želi si kupit skuter, a stara mu ne dopušta jer se boji. On je trenutno na moru i preuređuje kupaonu. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Heat Samo da vidite u kakvim ja neljudskim uvjetima doma živim i s kakvim bolesnicima. Backstory je da mi stari ima krizu srednjih godina i želi si kupit skuter, a stara mu ne dopušta jer se boji. On je trenutno na moru i preuređuje kupaonu. [http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/6647fc5ac271c2eab9eb2e7f184337aa.jpgSent from my Nexus 6P using TapatalkKaj ti stara radi Zadar?
buz Kaj? Ne razumijem. Nisam ja u Zadru na moru već godinama, ak na to misliš. To di sam bio je od bakinog dečka, sad pokojnog i nemamo više veze s time.