Ne svojataj i ne uzimaj tuđu zemlju.
Rat su izazvali u yugi cionisti-ameri da bi lakše došli do resursa koje je ta zemlja imala.
Kad su je razbili,napravili su današnje stanje-bijelo roblje koje nije svjesno pljačke koja se odvija.
Mediji su u vlasništvu likova kao što je hanžeković,potpiruju vatru i trude se da mržnja između naroda što duže traje.
Bez te mržnje i slijepila naroda oni ne mogu vladati,kad narod shvati istinu najebali su.
80% građana bivše yuge ima svoju vlastitu imovinu,bez kredita.To će nam sve uzeti raznim zaduživanjem i raznim porezima.
I sad nek neko kaže da je to teorija zavjere,treba samo oči otvoriti!
Ja imam za prijatelje i Srbe i Muslimane,nezanima me njihova nacionalnost.
Jedino što me zanima je njihova čovječnost.
Kako ce ti to tocno uzeti svu imovinu zaduzivanjem? Jel te netko tjera da uzmes kredit, puskom te ugura u PBZ i kaze potpisi ili pucam.
Najbolji primjer glorificiranja socijalizma se vidi u primjeru Venezuele i velikog Huga Chaveza i Madura koji tako rado vole spominjati ljudi koji govore da je kapitalizam najvece zlo na kugli zemaljskoj. Ista ta Venezuela koja je trenutno na rubu raspada, narod gladuje, mjere ogranicenja su tako da ni struja nije stalno dostupna (u 21. stoljecu!!).
A jos su jace ove price o velikim prirodnim bogatstvima velike Jugoslavije,a nit imamo naftu ni ista drugog vrijednoga. Ili price kako nam zla EU unistava poljoprivredu i nasa Slavonija bi mogla nahraniti cijelu Hrvatsku sto je apsolutna nebuloza jer zemlja u Hrvatskoj uopce nije toliko plodna koliko se pokusava isforsirati
Nasi poljoprivrednici masovno proizvode psenicu koja je valjda biljka sa najlosijim povratom para na kugli zemaljskoj, i uz to su uzasno neefikasni (svaka kuca mora imati svoj traktor, jebes zajednice i racionalnost, sta ce susjedi reci) jer su navikli na pomoc drzave (iz doba Jugoslavije).
Jedino s cime se slazem iz cijelog posta je predzadnja recenica.