Bogme dode mi da odem šmajserom u BNet i pobijem ih tamo sve, evo dao sam im tjedan dana naivno se nadajuci da ce se to srediti, da treba ipak za prelazak neko razdoblje da dode sve na svoje mjesto, a danas brzina jos gora nego prvi dan.
Prvi dan je brzina bila oko 20 i stari je bjesnio i zvao ih 5 puta jer u ugovoru pise da je brzina min 35, max 50, i oni su kao tamo resetirali to par puta, nista se nije poboljsavalo, a ja smirivao staroga i govorio daj im par dana i srediti ce se. Od onda je brzina all over the fucking place, pa tako bude 24 i za 10 minuta 7-8, neovisno o razdoblju dana.
Kroz tih tjedan dana je brzina bila uglavnom 15-16, i samo browsanje po netu (mrtvi you tube mi steka kako nije zadnjih 10 godina, samo ucitavanje slika je takoder sporije) je osjetno sporije nego prije na Amisu, a vrlo cesto (nekih 30-40% vremena) je brzina padala na 4-5.
Trenutno je
i stvarno gubim zivce, sto posto se radi o tom mrtvom govnu od routera sto su zamijenili (na starom Amisovom mi u 3 godine veza nije isla nikad ispod 21-22) koji vjerojatno kosta 15 kn i proklinjem dan kada smo presli na taj jebeni Bnet.
Jos su glupani koji su postavljali taj router stavili na njega aparat od Bnet televizije, i dok ih nisam odvojio to je izmedu bilo toliko vruce da sam mislio da ce se otopiti plastika i zapaliti stan.
Rant over.
Edit : Ovi koji ste na Bnetu a nemate problema, aj samo pogledajte koji model routera imate ako nije problem.
Edit2 : Proguglao sam po domacim forumima i potvrdio da se radi o routeru, i ostali se zale na njega. Radi se o Tehnicolor TC7200.20
Ne znam koje su mi opcije sada, njima jebati mater i traziti novi router ili koji k